هلیاکوچولووووو مدیر استارتر عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 1325 عنوان صمد فروهنده واسه عمل بینی کارش چطوره؟ 756 بازدید | 8 پست کسی خودش یا اطرافیانش پیشش عمل کرده؟ راضی هستید؟ خییلی ممنون میشم ک بگید دخترم دنیامه 1399/10/07 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انسییییییئییی عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5409 چرا همتون عمل میکنید امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
نیلگون_ عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 1306 چرا همتون عمل میکنید چون میل به زیباتر شدن داریم آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
پاندا_مهربون عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 11463 منم دکتر میخوام راهنماییم کنیدبچه ها کمال کوچک زاده چطوره خلاصهکه چشام دنیاییه کروناس بمونید خونه اههههه
هلیاکوچولووووو مدیر استارتر عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 1325 منم دکتر میخوام راهنماییم کنید بچه ها کمال کوچک زاده چطوره مثل اینکه کسی نیس دخترم دنیامه
پاندا_مهربون عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 11463 مثل اینکه کسی نیس والا این سایت فقط دعوا و چرت و پرته. حستمون کردندورهمی میگیرنکمکمی نمیکننگند زدن ب سایت خلاصهکه چشام دنیاییه کروناس بمونید خونه اههههه
انسییییییئییی عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5409 چون میل به زیباتر شدن داریم اخه با این وضع اقتصادی از کجا میشه ادم ۱۰ یا ۲۰ بده برا عمل امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
نیلگون_ عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 1306 اخه با این وضع اقتصادی از کجا میشه ادم ۱۰ یا ۲۰ بده برا عمل خب یکی داره پولشو میده دیگهبما ربطی نداره از کجا میاره،عمل واجبی نیست که قرض کنی اگه طرف داشته باشه میدهملت یه پول هایی خرج میکنن که این هیچه آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
انسییییییئییی عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5409 خب یکی داره پولشو میده دیگه بما ربطی نداره از کجا میاره،عمل واجبی نیست که قرض کنی اگه طرف داشته باش ... اخه یکی نیس خیلی زیاد شده از یه طرف میگن نداریم اقتصاد بده از یه طرف هر کی یه چسب زده تناقضه دگ امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا