2777
2789
منم مثل شما اصلا دوست ندارم کارم به جراحی بکشه امروز دو هفته از سقطم گذشته و فقط یک هفته طول کشید ت ...

مرسی مهربونم تو چقد خوبی آخه 

من قرص دارم اما میخوام طبیعی دفع کنم کمی طول کشید ولی داره خونریزیم بیشتر میشه یبار میگم بابا قرص یکی بزارم زیر زبون یکیم واژینال و خیالمو راحت کنم یبار دیگه میگم نه شاید نهایتا تا فردا بیفته...واین قصه ادامه دارد 

خودت باش...مگه خودت چشه 🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم باید دکتر بعد سونوگرافی تشخیص بده نگران نباش با دارویی که دکتر بهت داده حتما دفع میشه همه ی ...

نه گلم نتونستم دارو بگیرم فقط قرص گرفتم از کسی اونم هنوز استفاده نکردم 

مرسی مهربونم تو چقد خوبی آخه  من قرص دارم اما میخوام طبیعی دفع کنم کمی طول کشید ولی داره خونری ...

فدات بشم لطف داری

عزیزم باید دارو رو مصرف کنی وگرنه کامل تخلیه نمیشه و ممکنه دچاره خونریزی بشی این قرص مانع از خونریزی داخلی و بی از حد میشه و کمک میکنه که کاملا ساک حاملگی و دیواره های رحم تخلیه بشه هیچ ضرری هم نداره

نه گلم نتونستم دارو بگیرم فقط قرص گرفتم از کسی اونم هنوز استفاده نکردم 

قرضی که دکتر گفته رو مصرف کن طبق دستور نباید خودسرانه داروهای گیاهی مصرف کنی ممکنه باعث نازایی بشه خیلی دقت کن 

قرضی که دکتر گفته رو مصرف کن طبق دستور نباید خودسرانه داروهای گیاهی مصرف کنی ممکنه باعث نازایی بشه خ ...

نه فدات مراقبم گیاهی فقط رازیانه و اویشن و زنجبیل و دارچین خوردم 

داروهامو نمیتونم بگیرم دفترچه مال ابجیمه خراب کردم خخخخ 

دیگه از کسی گرفتم واژینال و زیرزبونی گذاشتم ک واژینال نشد رفتم دسشویی ببخشید افتاد 

دیگه اثر نکرد گاهی درد میاد و میره 

سلام گلم خوبی؟ سقط کردی، کامل دفع شد؟ الان حالت چطوره؟

سلام مهربونم عزیزم سه تا لخته دفع کردم هرکدوم اندازه دوتا انگشت بزاری کنار هم بود و یکیشم یه کیسه کوچیک کرم رنگ بش وصل بود 

گفتن دفع کردی ولی هنوز خونریزی و دفع لخته کوچیک ادامه داشت امروز خونم کم شده خیلی شنبه میرم سونو 

چند هفته سقط کردی؟؟ عزیز دلم درکت میکنم ما باید قوی باشیم  من هنوز دفعش نکردم ۶ هفته ام میترس ...

سلام علت سقطون چیه ؟

عاشقم، عاشق ستاره صبح💠عاشق ابرهای سرگردان💠عاشق روزهای بارانی💠 عاشق هر چه نام توست بر ان