2777
2789
گفت بعد سه ماه اقدام کن  قبلا نه ماه اقدام بودم با دارو باردار شدم

بسپر به خدا قشنگ ترینو برات درنظر گرفته

تاپیکای منو بخون دوبار نافرجام دوبار دلم شکست ولی باز خداروشکر زودتر فهمیدم 

خودت باش...مگه خودت چشه 🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسپر به خدا قشنگ ترینو برات درنظر گرفته تاپیکای منو بخون دوبار نافرجام دوبار دلم شکست ولی باز خدارو ...

خداروشکر خیلی داغم چون بعد من چنتا از دخترای فامیل شوهرم که به اینجا هم زیاد رفت و امد میکنن باردارن 😔

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
خداروشکر خیلی داغم چون بعد من چنتا از دخترای فامیل شوهرم که به اینجا هم زیاد رفت و امد میکنن باردارن ...

دقیقا منم ک دیگه فهمیدم باید سقط بشه مادرشوهر خیییلی سادم بهم گفت فلانی حامله شده 

پنح ماهه ازدپاج کردن و فامیل شوهرمه نمیدونم بهو قلبم شکست اون روز کلی گریه کردم 

یا پرسید گفت پریودات ماه ب ماهه؟؟فک میکنه مشکل دارم خیلی بده 😭

منم اولش مثل پریود شروع شد ولی باید قرص بخوری تا همه ی دفع بشه وگرنه کورتاژ میکنن

اره مجبورم بخورم 

دردام داره شرو میسه و خونریزی کمی دارم توام اینجوری بودی؟؟

هییییی خدااااا . منم بعد ۴ سال با بددددبختیییی باردار شدم . با لتروزول . قلبش تشکیل نشد ۲ماه پیش سقط ...

وای عزیزم خدا صبرت بده سخته 

ایشالا بزودیه زود باردارشی گلم 

قطر ساک بارداریت چند میل بود 

ای جانم انشالله که هر چه زود تر جای سبز بشه گلم 

ان شاءالله 😘😘

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
دقیقا منم ک دیگه فهمیدم باید سقط بشه مادرشوهر خیییلی سادم بهم گفت فلانی حامله شده  پنح ماهه از ...

خیلی بده اینو منم دارم البته من مادرشوهرم و خواهرشوهرام خیلی فهمیده و خوبن بقیه کاسه داغتر از اشن