2777
2789
عنوان

هماتوم .توروخدابیاین کمک

370 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من من امروز رفتم سونو براضربان قلب طبق پریودی ۷هفته و سه روزم .ولی سونو گفت۸هفته وسه روزم .ی هفته بیشتره مشکلی نیست؟؟ هماتوم ۲۰ در ۹mmهم دارم ولی خونریزی ولکه بینی ندارم .دکتر آاس آ و شیاف برام نوشت .کسی تجربه ای راجب هماتوم داشته ؟ این سایزش خطرناکه ؟؟ پارسال تو ۶هفته ی سقط ب دلیل هماتوم داشتم ولی جنین هنوزقلبش تشکیل نشده بود دکترگفت قلب جنینم نرماله ‌۵قط نگران این هماتومم و چرا سنش ی هفته بیشتر ازپریودی بود 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

انشاالله خوب شی به حق علی اصلا نترس ترس بدتره. فقط استراحت کن و داروهاتو مصرف کن

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هماتوم داشتم بدون لک و خونریزی هفته ۱۶ بودم البته

با استراحت نسبی و شیاف حل شد،نگران نباش فقط تا میتونی استراحت کن و داروهاتو استفاده کن

سن جنین تو سونوهای مختلف ممکنه متفاوت باشه نگرانی نداره

عزیزم سن بارداری از اولین روز شردع اخرین پریودی محاسبه میشه

اره عزیزم من ۱۵ ابان اولین روز پریودیم بود طبق پریودی ۷هفته و سه روزم پریودامم کاملا منظمه مطمعنم اشتباه نمیکنم ولی گفت هشت هفته و سه روزته 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

فقط و فقط استراحت...حرکاتت هم آروم باشه و هول حرکت نکن..پله نرو..توالت فرنگی بشین..یبوست نشو...خم و راست نشو...

من یه هماتوم خیلی بزرگ داشتم...۸ سانت در ۵ سانت البته هفته ۳۰....

با این مراعاتها کوچیکتر شد و البته با دارو ....

نگران نباش

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

سن بیشتر که نگرانی نداره گلم

مبارکت باشه ان شاءالله توی بغلت صدای قلبشو بشنوی❤

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
انشاالله خوب شی به حق علی اصلا نترس ترس بدتره. فقط استراحت کن و داروهاتو مصرف کن

مرسی عزیزدلم انشالله 

اره عزیزم من ۱۵ ابان اولین روز پریودیم بود طبق پریودی ۷هفته و سه روزم پریودامم کاملا منظمه مطمعنم اش ...

واااااا 😐 بهش گفتی پریودیتو؟ ببخشید دوباره میگه از شروع پریودی محاسبه میکنی یا از وقتی که پریت تموم شده حساب میکنی؟ 

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
منم هماتوم داشتم بدون لک و خونریزی هفته ۱۶ بودم البته با استراحت نسبی و شیاف حل شد،نگران نباش فقط ت ...

ممنون عزیزم خداروشکر مشکل شما حل شد یعنی هماتوم بدون خونریزی هم دفع میشه ؟؟ 

نگران نباش منم بر اساس پریودی ۱۱ هفته هستم و بر اساس سونو ۱۲ هفته .منم هماتوم دارم که آمپول و شیاف استفاده میکنم .فقط دکتر بهم گفت استراحت کن.سعی کن یبوسن نگیری،از دستشویی فرنگی استفاده کن .خیلی حموم نرو .

البته من هفته بعد میرم سونو ان تی .فعلا نمیدونم هماتومم چی شده 

خواهرمنم داشت بستریش کردن ۳شب دارو گرفت بعدش اومدخونه کلا خوابید حتی براش لگن میگرفتیم بعدش که رفت سونو رفع شده بود شماهم فقط استراحت کن 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
چون قلب ضربان داره .و اینکه هماتوم در حدی نبوده که تو لکه بینی داشته باشی .اصلا نگران کننده نیست. ف ...

ممنون عزیزم امیدوارم اره نشاسته میخورم .روزی ی شیاف کافیه یاهر ۱۲ ساعت؟

فقط و فقط استراحت...حرکاتت هم آروم باشه و هول حرکت نکن..پله نرو..توالت فرنگی بشین..یبوست نشو...خم و ...

ممنون عزیزم ازراهنمایی هات ‌