2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭😭😭😭

106 بازدید | 12 پست

شباساعت۱و۲میخوابم زودتر خوابم نمیبره ی کار عالی پیداکردم بایدساعت۸بیدارشم نمیتونم خیلی حقوقش خوبه دوس ندارم از دستش بدم ولی نمیتونم زودتراز۱۲بیدارشم چیکارکنم صبحا از خواب دل بکنم.گوشیم ک زنگ میخوره خاموشش میکنم میخوابم 🥴🥺🥺🥺

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

خواب عصر اگر داری حذف کن خوابت ببره یا نبره ساعت نهایتا ۱۱ برو تو رختخواب ساعت گوشیتم بذار ۷ نهایت ۷ و نیم پاشو به زورم شده برو صورتتو با آب سرد بشور یکی دو رکز اول سخته بعد عادت میکنی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهم انگیزه است  ما هم 1 میخوابیم 4بیدار میشم

اخه ب چی فکر میکنی صب بیدارمیشی من ک گوشیم زنگ میخوره میگم ولش کن بابا خاموشش میکنم میخوابم تا۱۲ و۱

اخه ب چی فکر میکنی صب بیدارمیشی من ک گوشیم زنگ میخوره میگم ولش کن بابا خاموشش میکنم میخوابم تا۱۲ و۱

من کارم یجوریه که باید اون تایم بیدار بشم

الان 6سال 

بعضی وقت ها سخته ولی دیگه عادت کردم

خودکار اون تایم بیدار میشم حتی اگه گوشی زنگ نخورده

دیدی خدا یچیزو بگیره یجیز دیگه میده؟؟ سقط کردی  ولی عوضس خدا یه دلخوشی دیگه بهت داد

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
دیدی خدا یچیزو بگیره یجیز دیگه میده؟؟ سقط کردی  ولی عوضس خدا یه دلخوشی دیگه بهت داد

ای بابا...من دلم به این کارا خوش نیست زهراجان...ازاین کارهوزیادپیدامیشه من ی جایی زندگی میکنم ک کار زیاده.داغ بچم ب دلم موند