2777
2789

خیلی خوبه . انشالله خیره 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه احتمالا‌ اخیرا دعا یا خیراتی دادی براش و دعات کرده و ان شاءالله به وسیله دعای ایشون خیر و برک ...

نه. بابام اخرای عمرش ک بود خیلی ناراحت بود ک به من چیزی نداده میگفت من برات کم گذاشتم‌.چند وقت پیش هم ی همچین خوابی دیدم

نه. بابام اخرای عمرش ک بود خیلی ناراحت بود ک به من چیزی نداده میگفت من برات کم گذاشتم‌.چند وقت پیش ه ...

عزیزم. خدارحمتشون کنه

الان خواب پدر رو دیدی؟ دعاش پس پشت سرته و هنوزم به فکرته. بازم تعبیرش همونه به نظرم.

منم پدرم فوت شدن و ازاین مدل خوابا زیاد میبینم.

روح همشون شاد باشه الهی.

عزیزم. خدارحمتشون کنه الان خواب پدر رو دیدی؟ دعاش پس پشت سرته و هنوزم به فکرته. بازم تعبیرش همونه ب ...

بله خدا پدرشما رو رحمت کنه عزیزم. اول خواب دیدم پدر یکی از دوستام ک فوت شده بهم خونه داد خیلی بزرگ بود پر از اتاق تازه ساخت نبود اما خونه های اطرافم خیلی شیک بودن خونه بنظرم اشنا اومد. بعد  دوباره خواب پدرمو  دیدم ک پول داد. الانم خونه یکی از همسایه هامون دارن میفروشن ک دقیقا اتاق زیاده داره تازه ساخت هم نیست خونه های اطرافشم شیکن حالا نمیدونم شاید همین خونه است. شنیدم پول گرفتن از مرده میشه رشیدن پولی از جای ک گمان نمیکنی

بله خدا پدرشما رو رحمت کنه عزیزم. اول خواب دیدم پدر یکی از دوستام ک فوت شده بهم خونه داد خیلی بزرگ ب ...

خدا همه ی رفتگان‌رو رحمت کنه ممنونم عزیزم.

هرچی هست مطمئنم سراسر خیر و برکته برات. چنین مضمونی دارن.

ولی اگه بازم خواب برات تکرار شد و خواستی دقیق تر بدونی میتونی از یه معبر کاردرست بپرسی تا دقیقترشو بهت بگه.

ولی معلومه خیره و یه پولی برکتی چیزی بهت میرسه. یه گشایش بزرگی چیزی