2777
2789
راستی بچه ها من عضو جدید هستم گلا

عضويتت مبارك واقعا تو الان بري تو پربازيد ها  بت اين تاپيك من اكانتمو كلا قطع ميكنم خخخخ😂😅

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران مجرديمون رو كتاب ميخونديم ورزش ميكرديم ب بزرگتر ها كمك ميكرديم 😏😏😏😏😐😐

عمرا ني ني سايتي ها ب ي عضو تازه خودشونو لو بدن هههه

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
دوران مجرديمون رو كتاب ميخونديم ورزش ميكرديم ب بزرگتر ها كمك ميكرديم 😏😏😏😏😐😐 عمرا ني ني ساي ...

😂😂😂😂😂😂

الان داری ارشد بازی در میاری؟😅

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه
منکه مجردم چیکار کنم خاستگار بیاد برام؟؟ 😐😐😐بخدا اصن یدونه خاستگارم نداشتم 14 دی میشه 19 سالم&nbs ...

سنت خیلی کمه برا جر خاستگار

فعلا درس بخون 

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه
یعنی الان نیست!؟ 

نه الان درگیر بچه داری خانه داری و هزارتا مسئولیت دیگه هستیم وقت برای گردش و تفریح مجردی با دوستان نداریم .درس هم که خدا را شکر تموم شد 

من به دستان خدا خیره شدم خدا برایم معجزه کرد
نه الان درگیر بچه داری خانه داری و هزارتا مسئولیت دیگه هستیم وقت برای گردش و تفریح مجردی با دوستان ن ...

من هنوزم با دوستام میرم بیرون شوهر من واقعا ادم برنامه ریزیه یعنی خیلی منظمه مثلا وقت میزاره کی با من باشه یا کی با بچمون وقت بگذرونه و ...

اسی بیا خودت از فوضولیات بگو که لااقل بدونیم معنی تاپیکت چیه....

من کلا دختر فضولی بودم یعنی تو همه چی دخالت میکردم مثلا مشروب چیه یا مثلا خیلی با پسر دایی‌ام تو سن بالا دعوا میکردم یا کارایی میکردم که مطمئنا کسی نمیکرده یه بار اشتباهی سوار ماشین دوست پسر داییم شده بودم رفته بودم باهاش روستاشون بابام اومد کف از دست تو😹