2777
2789

من با همسرم مشكلات زيااااااااد دارم. كه تا حدوديش توي تاپيكاي قبليم هست.من دكترا دارم، اون هيئت علميه. منم شاغلم. قسط و اينا زياااااد داره، منم تا جايي كه شد دركش كردم هميشه! ولي رسما بهم ميگه زني كه نشسته مرد خرجشو بده، ميشه عيال! پس حق حرف زدن نداره ، مرد هر چي ميگه اون بايد بگه چشم!  من وظيفه ندارم خرج تو رو بدم! حالا قبلا گفتم كه چون دستش خالي بود نه مراسم گرفت، نه سرويس طلا، نه نشون. اصلا هيچي!!!

ولي سوالم اينه اون وظيفه نداره خرجي منو بده؟!!   به خدا ديگه امشب بهش گفتم فقط راضي بشو به طلاق توافقي😭😭😭

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجاس که میگن درک و شعور به تحصیلات نیستا 😐

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

وااااا این اقا میدونه نفقه چیه؟؟؟؟؟

عشقم شکایت کنی به تعداد روزی که همسرش هستی نفقه ات ذو ازش میگیرن حتی وکلا حاضرن یک دهم ازت بعد از پرداخت کامل بگیرن تازه بعد از اتمام دادگاه رو بهش نده نه تنها باید خرجتو بده بلکه وظییییفه اشه رفاه روانی و جسمی تو فراهم کنه اگه نه راحت شکایت کن

وااااا این اقا میدونه نفقه چیه؟؟؟؟؟ عشقم شکایت کنی به تعداد روزی که همسرش هستی نفقه ات ذو ازش میگیر ...

خب اعتقاد مذهبي نداره كه نفقه رو هم قبول داشته باشه

میگن زنی که خرج داره ارج داره از اول اینقدر سر همه چیز کوتاه اومدی الان فکر میکنه که وظیفه اش نیست.

چرا عزیزم وظیفه اشه باید تامینت کنه . به نظر منم از مردی که بی مسولیته نسبت به همسرش باید جدا شد

میگن زنی که خرج داره ارج داره از اول اینقدر سر همه چیز کوتاه اومدی الان فکر میکنه که وظیفه اش نیست. ...

دقيييقا حس خودمم همينه 😭😭😭😭خيلي خودمو سرزنش ميكنم كه چرا انقدر كوتاه اومدم

خب اعتقاد مذهبي نداره كه نفقه رو هم قبول داشته باشه

چه ربطی داره امضا داده تو دفتر ازدواج مذهبی نیست ادمه و باید چیزیو امضا کنه که خونده و بهش تعهد داره وگرنه به زور حالیش میکنن

از ادمی ک هئیت علمیه همچین سطح فکری بعیده بنظرم🙄 درهر صورت چ شما شاغل باشین چ نباشین ایشون وظیفه پرداخت خرجی شما و خونه رو دارن. از طرفی شما میگین شاغلین پس ننشستین ک ایشون خرجتون رو بدن بنابراین حرفشون درست نیس‌

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
میگن زنی که خرج داره ارج داره از اول اینقدر سر همه چیز کوتاه اومدی الان فکر میکنه که وظیفه اش نیست. ...

والا بخدا مرده دیوونس امضا داده بعد این دوستمون انقد کوتاه اومده اون انتظار داره این خرجشو بدهیشو بده