2777
2789
عنوان

به نظرتون بیشعور نبوده؟

570 بازدید | 75 پست

چند وقت پیش یکی از فامیلامون که از من بزرگتره و کلا چندسال یک بار میبینیمش اومد در خونمون با مامانم کار داشت، بعد تازه دماغشو عمل کرده، پرسید خوب شده؟ منم گفتم آره خاله خیلی به صوزتتون میاد مبارکتون باشه(خاله ام نیست) 

بعدش بهم گفت پس تو کی میخوای دماغتو عمل کنی؟ منم به شوخی گفتم پول ندارم بعدش مامانش گفت نه این دماغش خوبه فقط لاغر مردنیه و هار هار خندیدن.منم خندیدم ولی بعدش کلی گریه کردم. و همه اینا در حالتی اتفاق افتاد که منم فقط رفته بودم سلامشون کنم ولی ازون موقع تا حالا هی میگم کاش جوابشو داده بودم و حس بدی نسبت به صورت و بدنم دارم

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

بذار به پای کمبود شعور اونا نه عیب و ایراد خودت

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐چه پرو

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍

شوخی کردن خب 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

اون که بیشعور بوده

اما شما چرا میگی پول ندارم‌بگو مگه قراره همه عمل کنن.

یا اگر درجریانه که قصدش و داری بگو هنوز دکتری که ازش مطمئن باشم پیدا نکردم.

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون

یه سری حرفها  رو  اصلا نباید  شنید ، چه برسه به اینکه  اشک هم بریزید .... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....