نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روزی ۱ساعت فقط وقت میزارم هر روز یجای خونه و تمیز میکنم مثلا یه روز حماما و توالتا یه روز اشپزخونه یه روز اتاقها یه روزم سالن ولی هر دو روز جاروبرقی میکشم همه چیز رو هم بعد استفاده درجا سرجاش میزارم
خب من هر روز بعد آشپزی گاز تمیز میکنم با کاشی پشت گاز چون معمولا کثیف میشه .یا جارو دستمال آخر هرشب میکشم منتها جارو دستی هرچیزی کثیف میشه همون موقع تمیز میکنم برای همین معمولا خونم جمع و تمیز .زیادی هم کار نمیکنم چون وقتی تلنبار نشه وقت زیاد نمیخواد
من قبلا هیلی بشور وبساب میکردم اما جه فایده ی نفر گفت دستت درد نکنه فامیل شوهرم میگفتن خونه ی فلانی خیلی تمیزه به چه دردم خورد الان دیسک کمر دارم انگشتای دستم درد میکنه پارسال انگشت شستم خم شد کورتون زدم از من به خانمای عزیز نصیحت به اندازه تمیز کنید و در حدتوانتون