2777
2789
عنوان

مهاجرت

124 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان من میخوام مهاجرت کنم برنامه نویسی بلدم اما رشته تحصیلیم مهندسی هسته ایه نمیدونم بایدچه طورمهاجرت کنم و حتی از چه راهی برم کمک میخوام میشه اگر کسی راهی بلده یا وکیل مهاجرتی قابل اعتماد و زبر دست میشناسه معرفی کنه بهم ممنونم بچه ها

با کاربر تافی صحبت کن فکر کنم ایشون بتونه راهنماییت کنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایشون تخصصشون چیه ؟

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
ایشون تخصصشون چیه ؟

نمیدونم عزیزم اما تازگی مهاجرت کرده و دیدم تو تاپیکا که با بچه ها در این مورد صحبت میکرد فکر کردم شاید بتونه به استارتر کمک کنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
نمیدونم عزیزم اما تازگی مهاجرت کرده و دیدم تو تاپیکا که با بچه ها در این مورد صحبت میکرد

ممنون 😘😘😘

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

امکانش هست اسم کاربریش و برام تایپ کنین و راهنماییم کنین چطور بهشون پیام بدم من تازه وارد این سایت شدم هنوز بلد نیستم از گزینه ها چطوراستفاده کنم

@00تافی00‍ 

اسم کاربریشون اینه

اول یه @و بعد اسم کاربری رو تایپ میکنید