2777
2789
عنوان

امپول ضدبارداری سه ماه

125 بازدید | 16 پست

دوستان لطفا اگه کسی مثل من بوده راهنمایی کنه🙏🙏

امپول سه ماهه زدم سه ماه ک گذشت چون کرونا اومد دیگه نزدم تا چهار ماه پرید نشدم بعد چهار ماه ک پرید شدم یه مال طول کشید تا خوب شدم الانم پریدم نامنظم شده اگه هم بشم سه هفته ای طول میکشه...بعضیا میگن خطر داره احتمالش هس کیست درست شده باش یا بخوای باردار بشی خارج از رحم میشه...ینی میشه بنظرتون دکتر برم اگه کسی اینجوری بوده و مشکلی براش پیش نیومده لطفا بگید ک الکی هزینه نکنم😑😑😑😑😑

دکتربری بهتره بدجور بهم ریخته بدنتو 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یبار زدم ینی این همه عوارض میتونه داشته باش😔😔

کاش یکماهه میزدی عوارضش زیاده خیلیا تامدت ها پریود نمیشن هورمونه دیگه وارد بدن میشه بدن شماهم بدجور واکنش نشون داده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من دفعه اول هر کار کردم سه ماهه برام نزدن گفتن خیلییی عوارض داره 

یک ماههه زد 

و واقعا هم بد بود 

منم اولش بهم ریختم ولی بعد از سه چهار ماه درست شد

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
کاش یکماهه میزدی عوارضش زیاده خیلیا تامدت ها پریود نمیشن هورمونه دیگه وارد بدن میشه بدن شماهم بدجور ...

اره یه ماه ک پریدم طول میکشه خوب ک میشم بعد چهار یا پنج روز دوباره پرید میشم بعد چهار روز خوب میشم تا یه ماه حالا با تاخیر دوباره برنامه تکرار....موندم چکار کنم😔😔

اره یه ماه ک پریدم طول میکشه خوب ک میشم بعد چهار یا پنج روز دوباره پرید میشم بعد چهار روز خوب میشم ت ...

وای خوب نیس حتمن برو دکتر پدر رحمت درمیاد

من دفعه اول هر کار کردم سه ماهه برام نزدن گفتن خیلییی عوارض داره  یک ماههه زد  و واقعا ه ...

من پسرم دو سالش ک شد زدم سه ماهه...رفتم داروخانه گرفتم درمانگاه رفتم زدم...ینی تا حدی خودسرانه بود

من پسرم دو سالش ک شد زدم سه ماهه...رفتم داروخانه گرفتم درمانگاه رفتم زدم...ینی تا حدی خودسرانه بود

من خانه ی بهداشت زدم اونا گفتن

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر