2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده،دلم داغونه

179 بازدید | 8 پست

بچه ها من یه شکست بزرگی تو زندگیم داشتم ...ی چند ماه اروم بودم

اما الان باز هم عین روزای اول داغونم..

بغض و گریه دارم

دلم اروم نمیشه

همون اوایل همه چیو ب خدا سپردم ،اما الان ک خوشی هاشو میبینین ،میبینم ک ب خواسته های نشدنیش رسیده ، هی اه میکشم ...نفرینش میکنم ک هرکار با دلم کرد سرش بیاد ،همون اشکایی ک ریختمو بریزه عین من بشه ،واقعا پا بذاره تو کفشامو و همه یراهایی ک رفتمو بره ،مثل من چشماش غماشو فریاد بزنن😢،دارم دق میکنم

برام دعا کنید ...لطفا دعا کنید😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باهم دوست بودین؟  توام سعی کن به خواسته هات برسی تا حسرتتو بخوره

@leila7373  

اره دوست بودیم ،جونمو و روح و روانم باهاش رفت..عصبی شدم

ادعا میکرد دوسم داره ،یهو ‌با عشق سابقش ازدواج کرد

نمیتونم ..حالم خوب نمیشه

نمیبخشمش...همیشه گریونم ،چ مرگمه ۵_۶ماه از ازدواجش میگذره

توی دلت کاملا ببخشش تا قلبت اروم بگیره بسپرش به خدا برای کسی بد نخواه فقطم بخاطر آرامش قلب خودت بگو خدایا سپردمش به خودت قلبت و خالی کن این دنیا ارزش نداره چشم روی هم بزاری تموم شده برای خاسته هات یه یا علی بگو بلند شو به خوشبختیش حسادت نکن حرص نخور چون فقط این تویی که هم روانت مریض میشه هم جسمت قدرت بخشیدن رو در خودت پیدا کن تا اروم بشی

نا امید نباش خدا همین‌جاست 
منم اینجوری شدم ولی مشکل من اینه که تقصیر من بود همه چی...الان مث سگ دلم براش تنگ شده دو ساله نتونست ...

دور از جون

من از حرص دارم میمیرم ،خدا انتقام دل شکشتمو ازش بگیره ،دیگه نمیتونم زندگی‌کنم انقدر ک حرص دارم،دلم داره میترکه

توی دلت کاملا ببخشش تا قلبت اروم بگیره بسپرش به خدا برای کسی بد نخواه فقطم بخاطر آرامش قلب خودت بگو ...

الان دوماه اینجور شدم ،از اول همین کارو کردم ،الان دیگه نمیتونم خدایانمیدونم چم شده...چرا دوباره عین اول شدم،مثل داغ دارا

منم مث توم شرایطم الان خوش و خرم داره با  دوس دخترش حال میکنه استوری میزاره و ...من داغون کرد رفت هیچوقت حلالش نمیکنم هیچوقت یادم نمیره برای اون لباس میگرفتم زمستونا سردش نشه خودم لباس های سال های قبل میپوشیدم