2777
2789
عنوان

کمک برای بیماری یبوست

1034 بازدید | 6 پست

سلام 

من خیلی اوقات از محتوای این سایت استفاده میکنم حالا غلط یا درست ،جواب میگیرم یا نه خواستم اطلاعات این چند وقت را باهاتون به اشتراک بذارم شاید به کمک حتی ۱ نفر بیاد ،فقط اینکه من پزشک نیستم و طبیعتا این پیشنهادات اصلا جایگزین توصیه پزشک نیستن  و هدف من فقط کمک هر چند جزئی به بقیه است ،

اول از همه اینکه این مشکل وابستگی خیلی خیلی شدیدی به نوع زندگی ما آدما داره،

قدم اول درمان مسلما مسلما مصرف آب و میوه جات هست 

باتوجه به اینکه هر خانم بالغ در روز نیازه به حداقل۲۱ گرم فیبر دارد و هر میوه متوسط ۴ گرم فیبر دارد،پس باید سعی کنید در رژیم غذایی خودتان روزانه ۵ عدد میوه جا بدید (سعی کنید در طول زمان افزایش بدید چون ممکن هست نفخ کنید)

قدم بعدی میزان تحرک شماست باید حداقل در روز ۴۵ دقیقه تا۱ ساعت فعالیت کنید هر روز،ورزش سرعت و عملکرد دستگاه گوارش شما رو بهبود میده ،(البته افرادی که اختلال و یا مشکلاتی دارند مثل استراحت مطلق و ... خودشان میدانند که توصیه پزشک اشان در اولویته)

مورد سوم آرامش و استرس نداشتن بهترین  توصیه ام به شما شروع مدیتیشن و یوگا از اینستاگرام و یوتویوب هست  

مدیتیشن یه فایده بی نظیره دیگر هم داره که بهتون کمک میکنه تنفس دیافراگمی و شکمی و یاد بگیرید(این نوع تنفس بهتون کمک میکند که سرعت گوارشتون بیشتر بشه هم برای افرادی که اختلال دفع دارن زور میزنن یا خودشان و از ترس دفع بد سفت میکنند بتوانند عضله اسفنکتر اشان را حین دفع راحت تر شل کنند که مهم ترین قدم برای درمان فیشر هم هست، البته مرور زمان نیاز هست تا بازآموزی براتون اتفاق بیوفته)

*یه نکته ام اضافه کنم که افرادی که فیشر دارن تشت آب گرم واقعا در کم کردن انقباض عضله موثره خیلی بیشتر ازآنچه که فکرشو میکنن، اگر نمیتونید کمپرس گرم هم خوبه (فقط آب باید ولرم روبه گرم باشه نه گرم یا داغ و این توصیه نمیدونم برای باقی بیماری های مقعدی خوب هست یا نه)

**یک سری صفحات فیزیوتراپی کف لگن هم در اینستاگرام هستند خواستید چک کنین ممکنه تمرینی توصیه ای که به کارتان بیاد داشته باشند 

***برای طب سنتی هم لطفا لطفا به عطاری ها مراجعه نکنید تحت هیچ شرایطی از مشتقات سنا بیشتر از یک هفته استفاده نکنید ،درمانگاه شاهد سلامتکده بهشت  تحت نظر دانشگاه  ایران و فکر میکنم بهشتی کار میکنند پزشک های مجربی دارند که پزشک عمومی هستند با تخصص طب سنتی، به این افراد مراجعه کنید .سایت و اینستاگرام فعالی برای انجمن طب سنتی ایران تدوین شده حتی برای ویزیت و درمان مجازی نرم افزاری تولید کردن  پس لذا بزرگترین لطفی که میتونید به خودتان بکنید این هست که به افراد و مراکزی مراجعه کنید که معتبرو تحت نظارت هستند 

مورد چهارم ماساژ شکم با روغن بنفشه یا کرچک هست  (ساعتگرد)

افرادی که یبوست دارند داری خشکی مزاج هستند،باچرب کردن ناف یا کف پا و پیشانی درصدی از خشکی بدن اشان را میتونند کم کنند 

افرادی هم که هر روز دفع دارند اما دفع خشکی دارند سعی کنند روغن زیتون حتما در برنامه روزانه اشان به طور بلند مدت باشه تا به مرور خشکی بدن اشان کمتر بشه ،کلا این افرادنیاز دارند که اب و چربی بیشتری و مصرف کنند که به روده اشان برسدو کمتر اذیت شوند(البته اگر چاقی،اضافه وزن و کبد چرب و ... دارید با مصرف این نوع روغن باید مصارف بقیه روغن هاتونو کم کنید که به مشکل نخورید)

یک توصیه هم که  پزشک این مرکز داشت تنقیه با روغن زیتون و اب ولرم بود که باعث میشد روغن مستقیما جذب روده شود و سریع تر خشکی روده از بین برود و کمتر شود (که خب مجددا ذکر میکنم من توصیه پزشک را عنوان کردم انجام دادن یا ندادن و اینکه عارضه دارد یا ندارد  نمیدانم ) 

***برای زخم فیشر کرم ترمیم کننده مارک avenیا هر محصول دیگری که در داروخانه هست میتونید کمک بگیرید (مثل آنتی فیشر)

***یک توصیه ای هم که پزشک کلورکتال کردن این بود که اگر حس میکنید دفع بدی دارید قبل  دفع محل را چرب کنید که کمتر اذیت بشید  (البته  میتونید چند سی سی روغن زیتون هم تنقیه کنید این  هم برای جلوگیری از زخم کمک میکند هم خشکی و کمتر میکند-این پرانتز را پزشک نگفت من اضافه کردم)

**** این تمام نکاتی بود که من از پزشک های مختلف و سرچ های خودم تونستم بفهمم ،البته خیلی هاراانجام ندادم 

اما شما میتوانید امتحان کنید

***راستی غذاهایی مثل همبرگز و مرغ سوخاری و قهوه به دلیل اینکه روده رو خشک میکنند بسیار مضر هستند البته کافئین سرعت گوارشو بالا میبره اما سعی کنید روده اتونو عادت ندید که فقط با کافئین مشغول به فعالیت بشه

***یک توصیه خیلی رایج خاکشیر در اب گرم هست که چون خاکشیر طبع گرم و تری دارد برای این نوع یبوست های خشک خوبه و از طرفی هم روده رو پاکسازی میکند و شستشو میده به مرور ! از این هم اگر براتان منعی نداره غافل نشید روزی دو تا ۳ قاشق  یکی دوبار در روز !

و درنهایت اینکه این نوع مشکلات ریشه در ژنتیک یا ذات افراد دارد تغییر نمیکند فقط میتونید به خودتان کمک کنید که کمتر اذیت بشید  و هیچ کاری هم نمیتونید بکنید، نمیتونید جسمتونو با کس دیگه ای عوض کنید 

پس سعی کنیدخودتونو دوست داشته باشید و اگر از غذای محبوبتان میل نمیکنید برای اینکه به مشکل بر نخورید به بدنتان غر نزنید یا نگید که من همش باید سوپ و آش بخورم ،با  چیزی که نمیشه خیلی تغییرش داد جنگیدن اصلا منطقی نیست پس دوسش داشته باشید و بپذیریدش

***البته نکته مهم اینکه شما میتونید هر چیزی دوست دارید بخورید ولی سعی کنید کم بخوریدیابا چیز هایی مصرف کنید که عوارض اش را کمتر میکند مثل اینکه کاهو و خیار چون سردهستن با هویج که میوه گرمی هست یا روغن زیتون مصرف بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا خیلی اذیتم خیلی بده،ممنون از اطلاعتتون

خواهش میکنم صبحانه کره و روغن زیتون با غذا و تو برنامه اتون اضافه کنید بعد یه مدت زمانی خیلی بهتر میشید 

راستی دسته داروهایی که بیشتر تجویز میشه و تو این سایت هم خیلیا گفتن براتون مینویسم:(که ضرر خیلی کمتری در مقایسه با سیلاکس و بیزاکودیل دارن)

۱)شربت لاکسیتا که عصاره میوه های مختلفه 

۲)داروی پیدرولاکس و لاکتولوز

البته سعی کنید با منظم کردن زندگی اتون و سالم سازی تغذیه اتون  جواب بگیرید 

اما اگر نتونستید اینا داروهایی هستن که بیشتر توصیه میکنند

برای سفر و مواقعی که غذاهای قابض خوردید یا روزایی که رعایت نکردید خوبن