2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه😨این چه مدل شرط ازدواجه

753 بازدید | 16 پست

امروز به همکارم یکی از بستگان رو معرفی کردم برای ازدواج یعنی مورد عالی ..دختر هم واقعا خوب و همه چی تموم بعد گفت من ازدواج نمیکنم گفتم چرا گفت آخه ما مستاجریم 😐یعنی انقدر تو ازدواج مهمه ؟یا من عقبم 😂یعنی شما بخواید برید خواستگاری یا واسه خودتون بیاد چنین چیزی مهمه؟هرکی شوهر میکنه خونه دارن ؟جلل خالق ذهنمو درگیر کرده

والا فهمیدی به ما هم بگو

خیلی از پسرا هستن اینطوری😕😶

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واه چه ربطی داره

سخته یکم 

ولی خب چه میشه کرد

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
آره دیگه پشوانه اینده زن و مرده واسه بچه هاشون واسه ارث.از طرفی مرد ممکنه خرج اجاره خونه پدر مادرشم ...

نه دختر مستاجر هستن ...بعد واقعا چرا باید به ازدواج این دیدگاه باشه که هنوز نیومده پی ارث باشن 

الهی.به نظرم سخته برا یه دختر که سن ازدواجشه خونوادش مستاجر باشن.من خودمم افراد سن بالا رو میبینم مس ...

آخه الان خونه خریدن تو تهران واقعا رویاست ...بعد اینا جای خوب و خونه خیلی خوبی میشینن ...چه اهمیتی داره واسه ازدواج..وگرنه معلومه مستاجری سخته

نه دختر مستاجر هستن ...بعد واقعا چرا باید به ازدواج این دیدگاه باشه که هنوز نیومده پی ارث باشن 

دیگه دنیا متاسفانه رو پول میچرخه. همه آینده نگر شدن.ارث پدر زن شده آپشن متاسفانه

یاخدااا چه چیزایی مهمه واسه بعضیا ..من تاحالا فکرم نکردم راجبش ..اصلا به کسی چه 😐

والا همینو بگو😐

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

شاید یه خواستگار داشته که بخاطر مستاجری شون ادامه نداده

یا شاید پیش خودش فک می کنه بابام مستاجره وسال به سال رو اجاره خونه ها می ره 

چطوری می تونم جهاز بگیرم

منم دغدغه مالی خیلی دارم ولی ما مستاجر نیستیم 

خونه از خودمونه ولی نو ساز نیست

قدیمی ساخته

دختره چند سالشه!!؟