2777
2789
عنوان

نمیدونم چی میگه ولی به نظر منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 45 پست
من خودم آنتروپی ام 😎😎😎😎🤪🤪🤪🤪🤪

تو انتروپی داداشمی😍😍🤩🤩😂😂(شروع کردم باز)😂😂😂😂😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا. کمک به حفظ انتروپیه جهان.  

من الان دقیقا دوماهه ک بکوب دارم شبمی میخونم

هرروز ی مبحث جدید

دقیقا تو همین فازام

گیردادم ب همه چ انتالپی آنتروپی😂

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
تو انتروپی داداشمی😍😍🤩🤩😂😂(شروع کردم باز)😂😂😂😂😂😂😂😂

باید با خانوادم صحبت کنی😥🤨🤨🤨🤨

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

باید با خانوادم صحبت کنی😥🤨🤨🤨🤨

شام بزارید حرکت کردیم😃😂😂😂😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

شام بزارید حرکت کردیم😃😂😂😂😂😂😂😂

ای وای ببخشید خونه نیستیم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😐😐😐دخترنخواستیم🤦‍♀️🤦‍♀️😠😂

ایشاله یه وقته دیگه خیلی ناراحت شدم😂😂😂

😵😵😕😕

من خوشبخت ترینم باوجوددوتافرشته هام وهمسری که باتمام وجودعاشقمه وبرای زندگیمون خیلی زحمت میکشه😍خدایاخیلی خیلی شکرت🙏❤                    کاربری چهارممه😐واسه خاطریه سری ازعقده ای ها کاربری قبلیم پوکید🙄🙄 خیلیامیان اینجاکه عقده هاشون وتخلیه کنن😏
ایشاله یه وقته دیگه خیلی ناراحت شدم😂😂😂

بله مشخصه حتما مزاحم میشیم ایییییش😒😒😂😜

بله مشخصه حتما مزاحم میشیم ایییییش😒😒😂😜

مراحم چیه مزاحمید😻😻😻

ب نفع من بود الان ب شوهرم نشون میدم😁😂

اره بابا .  

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
من الان دقیقا دوماهه ک بکوب دارم شبمی میخونم هرروز ی مبحث جدید دقیقا تو همین فازام گیردادم ب همه ...

انتالپی؟  

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl