2777
2789
عنوان

کاپ کیک

165 بازدید | 10 پست

توطرزتهیه کاپ کیک بعد ک موادشو آماده میکنه میریزه تواستکان چینی میزاره تویه قابلمه آبجوش تابپزه ،من الان اینکاروبکنم نمیشکنن؟

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترخاله م همیشه اینکارومیکنه تا حالا که نشکسته..شایدم بستگس به جنس استکان داشته باشه ولی فکرنکنم بشکنه

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
دخترخاله م همیشه اینکارومیکنه تا حالا که نشکسته..شایدم بستگس به جنس استکان داشته باشه ولی فکرنکنم بش ...

ن جنسش خوبه

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

اره موادتو دورنگ کن نصفشو وانیلی بریز نصفشو کاکائویی عااااااالی میشه بعدنوش جون کن

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
اره موادتو دورنگ کن نصفشو وانیلی بریز نصفشو کاکائویی عااااااالی میشه بعدنوش جون کن

😍😍😍😍حتما،جاتون خالی

نه نميشكنه اما كاكائو اي درست كن وانيلي خوب نميشه

کاکائو یی درستیدم😍

میشه لطفا دستورش واسه منم بفرستید

آرد 2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

روغن یک دوم پیمانه

پودر کاکائو 2 قاشق

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

شیر:۱پیمانه

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

اول زرده تخم مرغ وروغن وشکر قاطی کنید هم بزنید کامل بعد شیراضافه کنید ی ظرف جدا پودرکاکائووآرد وبیکینگ پودر قاطی کنید دوبار الک کنید بعد ب مواد اضافه کنید ودرآخر سفیده تخم مرغو اضاف کنید(انقد جدا سفیده روباهمزن هم بزنید ک کف کنه بعداضافش بکنید)❤❤