2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من یک ماه و نیم دیگه دو ساله میشه،چند کلمه میگه بچه شما؟ بعد من کار بهش میگم انجام نمیده ،نمیدونم چرا،چون تقریبا مطمئنم که متوجه میشه اما انجام نمیده،مثلا میگم کنترل تلویزیونو بده بهم،با دستش کنترل رو نشون میده اما از جاش تکون نمیخوره برام بیاره  واقعا چرا

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

دوسال وسه ماه پنج ماهه ازپوشک بازش کردم حرف میزنه ازپله میادپایین اعدادومیگه رنگارومیگه اسم میوه هااسم خودمون اسم غذایی که دوس داره عددسنشم یادگرفته میگه من دوسالمه میبینه نشسته به تلویزیون بازیگره میگه خانوم من دوسالمه یابه آقا

من پسرم همه چی میفهمه خداروشگر درک داره ولی حرف نمیزنه‌۲ سال ۵ ماهشه.از پوشک خواستم بگیرمش نمیگفت جیشش رو منم بعد ۴ روز دوباره پوشکش کردم تا نزدیک سالگی صبر میکنم.ازپله ها خودش میره بالا وپایین 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
بعضی وقتا.گاهی جیش میکنه تو خودش😩

اگه امکانشو داری پوشکش کن بابا گناه داره،حالیش نیست فعلا،من که تا دو سال و نیمگیش اصلا قصد ندارم حرفی از جیش بهش بزنم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من پسرم همه چی میفهمه خداروشگر درک داره ولی حرف نمیزنه‌۲ سال ۵ ماهشه.از پوشک خواستم بگیرمش نمیگفت جی ...

ببخشید همه چی می‌فهمه ینی چی،ینی الان بهش بگی برو آنتن رو درست کن می‌ره درست میکنه؟ یا بگی برو قابلمه رو بیار می‌ره میاره؟

پسر من یکسال و نیمشه وقتی ک گرسنش میشه دستمو میگیره میبرم پیش گاز میگه آش. تا ۵ بلده بشماره. صدای دوتا از حیوونا رو بلده دربیاره. از پله ها میره پایین. بهش کار بدم بلده انجام بده

پسرام دنیام💖

بچه من نیست ولی دو سالو نیمشه دسشوییش رو میگه حرف هم تازگیا جمله حرف میزنه پله هم تنها نمیتونه میوفته

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            
همه چی اره جز جیش هنوز نگرفتمش از پوشک چون باردارم حوصله ندارم😅

من گرفتار شدم دخترم تا جیش میکنه میگه پوشکمو دربیار بشورم از طرفی پوشکش نکنم جیش میکنه تو شلوارش

ببین عزیزم اصلا مهم نیست من 29سالمه وچهارتابچه بزرگ کردم. یادمه بچه اولم وقتی سه سالش بود به حرفم گوش نمی‌کرد من دعواش میکردم. الان یادم میاد جیگیرم براش کباب میشه. باور کنید آلن که یازده سالست اینقد خانم شده که بی حد. توروخدا بامهربونی باهاش رفتارکن. مطمئن باش به مرور زمان یادمیگیره که مطیع باشه. فقط باید مهربون باشی. باهیچ کس بچه تومقایسه نکن.