2777
2789

شوهر من امتحان داد ولی خبری نشد

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال مگه توی مجلس تصویب نشد که آزمون وکالت مباشه خبرشو چند وقت پیش دیدم

اون واسه ازمون سال بعد هست که هنوزم تصویب نشده

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

یه سوال مگه توی مجلس تصویب نشد که آزمون وکالت مباشه خبرشو چند وقت پیش دیدم

يني چي آزمون وكالت مباشه؟مباشه يني جي؟

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
گلي جريان چيه؟

گفتن احتمال داره واسه سال اینده ازمون رو حذف کنن یا بزارن واسه بعد از ارشد که هنوز فقط در حد یه حرفه و تصویب نشده 

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

گفتن احتمال داره واسه سال اینده ازمون رو حذف کنن یا بزارن واسه بعد از ارشد که هنوز فقط در حد یه حرفه ...

اگه حذف كنن چجوري مردم وكيل بشن پس؟يني ممكنه قانون بزارن ك حتما بايد مدرك فوق ليساسن حقوق داشته باشيم واسه آزمون وكالت؟!

اگه حذف كنن چجوري مردم وكيل بشن پس؟يني ممكنه قانون بزارن ك حتما بايد مدرك فوق ليساسن حقوق داشته باشي ...

والا من دقیق متنشو نخوندم اما اینجور که فهمیدم دیگه کسی که لیسانس میگیره احتمالا طی یه شرایطی بعدش بتونه بره دفتر وکالت بزنه که از نظر من بعیده اینجور دیگه هرکی از راه میرسه میشه وکیل😂

و اینکه شاید اگر هم که حذف کنن ازمون رو بزارن واسه بعد از ارشد دیگه یعنی فوق لیسانس بگیری تا بتونی ازمون بدی

والا من دقیق متنشو نخوندم اما اینجور که فهمیدم دیگه کسی که لیسانس میگیره احتمالا طی یه شرایطی بعدش ب ...

نه بابا فك نكنم اينجوري بكنن!گلم ميگم منبعي كتابي هس واسه آزمون وكالت ك هيچوقت تغيير نكنه و ١٠ ساله ديگه هم اگه بخاي آزمون بدي همون كتاب رو بشه خوند؟منظورمو رسوندم؟😅

نه بابا فك نكنم اينجوري بكنن!گلم ميگم منبعي كتابي هس واسه آزمون وكالت ك هيچوقت تغيير نكنه و ١٠ ساله ...

بعید میدونم اینجوری بشه چون خب صد در صد یه سری تغیرا هست اکثرا اما تو اصل موضوعات رو بفهمی خودش خیلی جلو میندازتت البته من هنوز به مرحله ازمون نرسیدیم😂