2777
2789

خانوما من سه چهارساله میخام نیم ست بخرم چون مشکل پسندم میرفتم بازار میگشتم به دلم نمیشت برمیگشتم. تا اینکه دیدم طلا گرون میشه پولمو دادم سکه خریدم تا به وقتش واسه خرید نیم ست بفروشم اتفاقا جدیدا از یه نیم ستی خوشم اومد چندتا سکه دادم خریدم. دیروز یه دستبند دیدم که ۹۰ درصد شبیه نیم ستمه. ۳۵ گرمه.

یه دستبندم دارم ۴۰ گرمه یعنی اگه دستبندمو بدم حدودا با دستبندی که ۳۵ گرمه و دوسش دارم برابر میشه. اونوقت من ۵ گرم از طلام کم میشه. شما جای من باشین می خرین یا نه؟

اینم بگم دستبندم قدیمیه جاییم برم نمیتونم بپوشم.البته یه دستبند شیک و جدیددیگه  دارم برم مهمونی اینا دستم خالی نیس

https://uupload.ir/files/x0q3_۲۰۲۰۱۲۲۷_۱۳۵۲۲۳.jpg

این دستبندیه که دوس دارم و شبیه ستمه.

طولانی شد ببخشید لطفا با دقت بخونین و نظر بدین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم میخرمش. ازظاهر دستبند مشخصه که وضع مالیت خوبه پس بجایی برنمیخوره یکم ضررکنی

عزیزم وضع مالیمون متوسطه. اون دستبندم که قدیمیه وقتی طلا ۱۰۰ تومن بود خریدم. وگرنه اگه الان بخام نقدی بخرم نمی تونم.

عزیزم وضع مالیمون متوسطه. اون دستبندم که قدیمیه وقتی طلا ۱۰۰ تومن بود خریدم. وگرنه اگه الان بخام نقد ...

عزیزم قیمت این دسبند چقدری میشه؟

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄