2777
2789
عنوان

وسایل مهم جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاز

لباسشویی

یخچال

جاروبرقی

اتو و میز

چرخ گوشت

ابمیوه گیری

کتری قوری

ارکوپال (تمام ظرفاتو یجور بگیر، نه که یه دست چینی یه دست ارک یه دست پیرکس) 

قاشق چنگال چاقو 

قابلمه

پارچ و لیوان

استکان و قندون و قوری

اویز رخت

پلاستیک ( فقط اونا ک لازمه) 

جا حبوباتی

جا ادویه ای

مامانِ لیانا
من برای همه کاری استفاده میکنم.مثلا شیر موز درست میکنم.کشک میسابم.اب انار میگیرم.غذا هام میکس میکنم. ...

چه جالب من واسه اینکارا از دستگاه های دیگه مثل مخلوط کن خرد کن و... استفاده میکنم که معمولا بزرگ هستن و کلی بذار و بردار دارن.

سرویس چینی استخونی الان توی بازار خیلی شیک.یه کم گرون.

خیلی گرونه من سه سال پیش با دلار ۴۰۰۰تومن نتونستم چینی استخونی بخرم.چینی که خریدم ۱۲نفرش شد یک و دویست.استخونی تقریبا دوبرابر باید پول میدادم.دیگه الان حتما چندین برابر شده

چه جالب من واسه اینکارا از دستگاه های دیگه مثل مخلوط کن خرد کن و... استفاده میکنم که معمولا بزرگ هست ...

من هنوز از غذا ساز استفاده نکردم.چون بزرگ و دست و پا گیر.ولی گوشت کوب برقی کوچیک و همیشه دم دستم

نمیدونم هنوز مجردم عزیزم. دلم میخواد داشته باشم ازبس اینجا از جاریاشون بدمیگن ازهمین الان جبهه گرفتم ...

ماله من خیلی جهیزیش لوکسه ففط میخام هم سطحش باشم یا بالاتر وگرنه مشکلی باهم نداریم😂😂

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
به نظر من یه تخت تاشو بخر.هر وقت خواستی تخت میشه و هر وقت دیدی دست و پاگیر جمع میکنی.اینجوری روتختی ...

این عالیه

گاز لباسشویی یخچال جاروبرقی اتو و میز چرخ گوشت ابمیوه گیری کتری قوری ارکوپال (تمام ظرفاتو یج ...

مرررررسی عزیزم😍