2777
2789
عنوان

وسایل مهم جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 46 پست
بیشتریاشون بی استفاده‌س و بدرد نمیخوره فقط خاک میخوره کدوماش واقعا استفاده میشه ک بخرم؟

هر کدوم بیشتر خودت استفاده داری دیگ مثلا ابمیوه بیشتر میگیری یا گوشت چرخ میکنی همونو بردار یا اگ کیک و غذای فستفودی زیاد درس میکنی تستر بردار ،طبق نیاز خودت باید برداری دیگ شاید یه چیزی من زیاد استفاده کنم شما کم

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
آره راست میگی اینم درسته. ولی من تخت خواب هم میخوام آخه اونم واجبه😆😆

اره😂😂

ولی زن داداش من تخت خواب نگرفت ولی یخچال فریزر هیمالیا گرفت خواهرم تخت گرفته اصلا استفاده نمیکنن خونشونم کوچیکه فقط جا گرفته

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتریاشون بی استفاده‌س و بدرد نمیخوره فقط خاک میخوره کدوماش واقعا استفاده میشه ک بخرم؟

اگع میخوای که غذا ساز بخر همه چی داشته باشه اگرم نه ک ابمیوه گیری اگه استفاده میکنی چرخ گوشت جارو برقی اتو واجبارو بگیر 

هر کدوم بیشتر خودت استفاده داری دیگ مثلا ابمیوه بیشتر میگیری یا گوشت چرخ میکنی همونو بردار یا اگ کیک ...

عاها مرسی عزیزم😍😘

من دارم اما اصلا استفاده نمیکنم.شما برای چه چیزایی استفاده میکنید که جزو واجبات گفتی؟بگو منم استفاده ...

من برای همه کاری استفاده میکنم.مثلا شیر موز درست میکنم.کشک میسابم.اب انار میگیرم.غذا هام میکس میکنم.هر کاری که فکر کنی میشه باهاش کرد.با خرد کنش هم گوشت خرد میکنم و مواد کتکت میریزم توش اماده میکنم.گردو و هر چیزی به بخوام اسیاب کنم میریزم توش.واقعا عاااالیه

اگع میخوای که غذا ساز بخر همه چی داشته باشه اگرم نه ک ابمیوه گیری اگه استفاده میکنی چرخ گوشت جارو بر ...

اره غذا یاز فکر خوبیه

بنظرم چهارکاره خوب نیست حتی مثلا آب‌میوه گیر سه یا چندکاره هم خوب نیست چون ممکنه موتورش خراب بشه ویه ...

من نه ساله اب میوه گیر چهار کاره دارم لز همش هم استفاده میکنم عالین

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
از من فیلیپس سرش فلزی باشه بهتره.میتونی توی غذا های داغ هم بذاری.دو کاره باشه.یه خرد کن هم داره.ولی ...

قیمت تقریبیش چقدره

به نظر من یه تخت تاشو بخر.هر وقت خواستی تخت میشه و هر وقت دیدی دست و پاگیر جمع میکنی.اینجوری روتختی هم نمیخوای.من خودم خیلی پشیمونم که چرا تخت تاشو نخریدم.الان فقط اتاقمون پر شده و هیچ استفاده ای از تخت نکردیم.ولی اگه تاشو بود توی هال میذاشتم  و خیلی به کارم میومد

اره😂😂 ولی زن داداش من تخت خواب نگرفت ولی یخچال فریزر هیمالیا گرفت خواهرم تخت گرفته اصلا استفاده ن ...

خواهر خودمم از سرویس خوابش استفاده نمیکنه خونشون کوچیکه جمع کرده توانباری