2777
2789
عنوان

خاصیت تخم هویج چیه

1052 بازدید | 16 پست

سلام بعضی هامیگن تخم هویج برای داشتن تخمک بزرگ وبالغ مفیده کسی تاحالااستفاده کرده ازش

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

نه نشیده بودم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم روز سوم پریودی بخوری نمیدونم تا چند روز واسه تخمک گذاری خوبه

پس واقعیت داره 

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

مگه هویج تخم داره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

پس چجوری میکارن😁

کاشتنشون رونمیدونم فقط میدونم که وجودداره حتمایجوری میکارنش دیگه🤣🤣

پس چجوری میکارن😁

ریشه داره.من فکر میکردم ریششو میکارن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

مزاج:

• طبیعت گرم و تر دارد.

خواص درمانی:

• افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماریهای عفونی، مفید برای درمان بواسیر، موثر در خارج کردن سنگ کیسه صفرا، تقویت کننده قوای جنسی و تحریک کبد و روده ها، بازکننده گرفتگی ها و انسداد کبد، ملین، مقوی معده، تقویت کننده نیروی جنسی و زیاد کننده اسپرم، کمک به هضم غذا، کاهش دهنده کلسترول خون، مفید برای تقویت و رشد بدن و درمان نرمی استخوان بچه، تقویت قوای بینایی و درخشندگی چشم ها، باز کننده رگ ها، موثر در درمان ترشحات مجاری تنفسی، برطرف کننده نگرانی‌های بی مورد و بی اساس.

مضرات:

• کسانی که به بیماریهای گوارشی مبتلا هستند از هویج خام کمتر استفاده کنند.
    کسانی که از زخم معده و اثنی‌عشر رنج می برد آب هویج را کم کم میل نمایند.
مزاج: طبیعت گرم و تر دارد. خواص درمانی: افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماریهای عفونی، مفید بر ...

وای تخم هویجو این همه خاصیت منواین همه خوشبختی محاله😂😂