2777
2789
عنوان

تپلو ها بیاین 😉😉

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 85 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 باور کن نمیشه صبحانه سرد خورد  نون پنیر مربا و اینا که اصلاااااااا  فقط ماکارونی ...

منم اول اگه یچیز گرم هس میزنم به بدن اگه نبود میرم سمت سرد....البته پینر نمیخورم اصن خوشم نمیاد

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
با رژیم و ورزش بیشتر هم ورزش ولی من تاثیر سرکه سیب رو هم دیدم خیلی عالیه

چجوری میخوری سرکه

واسه ما  چاق ها هم دعا کن لاغر تر بشیم  

من گرسنه هم نباشم خیلی به غذا خوردن علاقه دارم متاسفانه

درکت میکنم😂منم وقتی وایسم اصلا شکم ندارم موقع نشستن مثل زنای حامله

🤣🤣عه تومنی که منم هی شک میکنم حاملم یانه باز پریود میشم‌میگم اینا الکیه پس این شکم‌چی میگه🤣🤣🤣

🤣🤣عه تومنی که منم هی شک میکنم حاملم یانه باز پریود میشم‌میگم اینا الکیه پس این شکم‌چی میگه🤣🤣🤣

من مجردم خدارو شکر این استرسارو ندارم😅ولی وقتی پریود میشم شکمم ۲برابر میشه 😐

چجوری میخوری سرکه واسه ما  چاق ها هم دعا کن لاغر تر بشیم     من گرسنه هم نباشم خیلی ...

یه قاشق سرکه سیب رو میریزم تو یه لیوان آب ولرم میخورم یه قاشق صبح میخورم یه قاشق هم شب 

انشاالله که ب وزن ایده عالت میرسی عزیز فقط اراده میخواد 

هرموقع ک گرسنه نبودی و دلت خوراکی خواست مسواک بزن ک دیگه نتونی هیچی بخوری چون طعم دهن آدم عوض میشه اصلا حالت بهم میخوره از خوراکی😅

بعد دکترم ب من گفته میوه های زرد و نارنجی ب لاغری کمک میکنن سعی کن همیشه تو خونه هویج داشته باشی ک گرسنه شدی هویج بخوری

😥اگه راهی پیدا کردی شکمت کوچولو شد به منم بگو خواهری 

راهش که مشخصه ۱۰۰ درصد ورزش کردن حتی کم خوردنم فایده چندانی نداره ورزش حتما باید باشه ولی من که تو خونه نمیتونم ورزش کنم