2777
2789
عنوان

شوهرم فیلم پ..... میبینه

478 بازدید | 24 پست

سلام تورو خدا کمک کنید خسته شدم از بس با دعوا و حرف نشده هرچی میگم دو روز بعد همونه میگم تو که میخوای بگو منم پایه ام قبول نمیکنه بخدا دیوونه شدم یه جا میرم همش فکرم درگیره الان نگا میکنه الان حتما داره نگا میکنه هیچ جا آسایش ندارم همش فکرم درگیره که الان فیلم میبینه دست خودم نیست متنفرم مرد از اینجور کارا بکنه بخدا میگم هر جور میخوای بگو ولی نرو سمت اون قسم میخوره دو روز بعد همونه وقتی میبینم نگا کرده دست و پام میلرزه از استرس

شیوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بعضیا الان میان بت میگن خب مگه چیع؟زندگیت رو الکی تلخ نکن خودتم پایه باش بشین باهاش بیین🙄😳

این نیست ولی دیگه استارترم زیاد هول کرده

من ببینم شوهرم اینکارو میکنه بهش میگم سمت من نیابرو پیش همون فیلمات و تمام

حالا بعضیا الان میان بت میگن خب مگه چیع؟زندگیت رو الکی تلخ نکن خودتم پایه باش بشین باهاش بیین🙄😳

دیدم چاره نیست اونم امتحان کردم ولی بازم فایده نداره

شیوا

عزیزم دیدن این فیلما طوریه که اگه یبار ببینی دست خودت نیس دفعه ی بعدم میری سمتش . متاسفانه کافیه بیکار بشه مستقیم میره سمت اون فیلما چون دست خودش نیس

امان از چرخ و فلک روزگار ......زمین گرده ....حواست باشه