2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش همسر بنده یه ساخت و سازی انجام دادن که جهاد کشاورزی الان بهشون گیر داده ، قرار بود واسه پروانه ساخت از طریق کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری اقدام کنن ، الان که اداده اراضی کشاورزی گیر داده نمیتونن ، میخوام ببینم این الان چه ماده ای هست که حذف شده

ساخت و سازشون هم در زمینه کشاورزی هست

ابطال بند(ب) دستورالعمل ماده ۱۰ آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها
طبق رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، بند(ب) دستورالعمل ماده ۱۰ آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها ابطال شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور اراضی، هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ ۱۴/۵/۱۳۹۹ با حضور رئیس، معاونان دیوان عدالت اداری و رؤسا، مستشاران و دادرسان شعب دیوان در مورد نامه سرپرست معاونت حقوقی و نظارت همگانی سازمان بازرسی کل کشور با موضوع شکایت‌نامه شماره ۱۶۸۸۹۶/۳۰۰-۱۴/۷/۱۳۹۸ درباره بند(ب) دستورالعمل ماده ۱۰ آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها با تبصره()۴ ماده(۱) قانون مزبور تشکیل جلسه دادند و با اکثریت آرا مبادرت به صدور رأی کردند.

در این رأی آمده است: با توجه به اینکه مطابق تبصره‌های(۵) و (۴) ماده(۱) قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، بهینه‌کردن تولیدات بخش کشاورزی در روستاهای فاقد طرح هادی تغییر کاربری محسوب نمی‌شود و قلمرو تبصره مرقوم صرفاً محدود به روستاهای فاقد طرح هادی است، ولی در بند(ب) ماده آیین‌نامه مورد شکایت قلمرو تبصره فوق به اراضی خارج از محدوده شهر، شهرک و روستاهای دارای طرح هادی توسعه داده شده است، بنابراین بند(ب) ماده ۱۰ آیین‌نامه مورد اعتراض، مغایر قانون وضع شده و مستند به بند(۱) ماده(۱۲) و ماده(۸۸) قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال می‌شود.

اخرین به روز رسانی:
۱۳۹۹/۰۶/۰۱
تعداد بازدید:
۴۳۷
منبع:
تصاویر مرتبط