2777
2789
عنوان

یعنی میشه ......؟!

287 بازدید | 15 پست

معلومه ميشه. کافیه بخوای. این دنیا مال خودته ،  

اگه خسته ای يه خوابی بکن.

اگه دلت ميخواد گریه کنی يه روضه دانلود کن. 

اگه دلت ميخواد تو امتحانی موفق شی سریع به برنامه ریزی فکر کن.دوستم. عشقم🧡🌸💐🌹🌷

خواستم بگم هر کس...هر کس تو زندگیش افت داره ولی.
به جای قضاوت کردن مردم، شرایط جامعه، عقاید بقیه..
فقط چشماتو ببند و يه چيزي از اون بالاسری و با هر حالی بخواه. ❤️❤️❤️
اينو کسی نوشت که الان در یکی از سخت ترین شرایط زندگیش بود. امشب زودتر بخواب،  با دوستات و آشناها صمیمی تر شو و نزار يه حس لعنتی ناراحتت کنه.

آره گاهی وقتا فقط دلت ميخواد يه کسی باهات باشه که هر چی میخوای بهش بگي.رفیق همه اینطورین اما خوشحال کسیه که دسته فرمون زندگیشو نده دست هر کسی.میدونم شرایط سخته ولی خوب حتی لغت "سخت" هم خود همین بشر ساخته.

الکی این جا نيومدی 😊☺️🌺👌🧡

دوستان يه چيزي بگم؟
گریه کنید.اگر يه کلیدی برا همه در ها جواب بده اون گريس. دلت که میلرزه نترس.. رها شو.هر کجا هم باشی
اشک هايت را میبیند او که اشک را آفرید.🌹

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

👌🏽🤍

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خستم از بس گریه کردم... بد جوری عاشقم. خستم از اینکه ندارمش و کم دارمش😥

خدا بزرگ تر از درد های ماست ، 

یه چیزی بهت بگم رفیق ؟ 

اهنگ چرخ و فلک سالار عقیلی رو گوش کن و با تمام وجود معنیش رو به خاطر بسپار 

همین الان دانلودش کن عزیزم 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
خدا بزرگ تر از درد های ماست ،  یه چیزی بهت بگم رفیق ؟  اهنگ چرخ و فلک سالار عقیلی رو گوش ...

ده سال ک کم نیست... بخدا خودش یه عمره... چرا حداقل از سرم بیرون نمیره حالا قسمتم نیست

لعنت به منی که تو به صلاحش نبودی😢😢بچه ها برا یه مامان کم سن که حالش خیلی داغونه دعا کنین
خدا بزرگ تر از درد های ماست ،  یه چیزی بهت بگم رفیق ؟  اهنگ چرخ و فلک سالار عقیلی رو گوش ...

دانلود کردم 😥

لعنت به منی که تو به صلاحش نبودی😢😢بچه ها برا یه مامان کم سن که حالش خیلی داغونه دعا کنین
ده سال ک کم نیست... بخدا خودش یه عمره... چرا حداقل از سرم بیرون نمیره حالا قسمتم نیست

بشکن در قفس را از تن رها شو ...

از خود دمی برون آ ، محو خدا شو ... 

دانلود کردم 😥

با تمام احساست گوش کن 😊 

عاشق خدا شو تا همه این زمینی ها رو برات جبران کنه 

با تمام احساست گوش کن 😊  عاشق خدا شو تا همه این زمینی ها رو برات جبران کنه

ممنونم دوستم... بدجوری دلم گرفته هییچی ارومم نمیکنه 

این روزا دل همه گرفته ، مهم ترین کارت باید همین باشه ، حست رو خوب نگه دار 💌

روحت سرشار از آرامش 

سجاده ات رو پهن کن و بشین فقط باهاش حرف بزن ، 

اشکات که ریخت رو گونت اونوقت میفهمی چقدر آروم تر شدی

سجاده ات رو مهم کن و بشین فقط باهاش حرف بزن ،  اشکات که ریخت رو گونت اونوقت میفهمی چقدر آروم ت ...

خب من نماز نمیخونم... اوایل بخاطر اینکه احساس میکردم با خدا قهرم و دوسم نداره و منو هیچ وقت ندید نمیخوندم

هر موقع ام به سرم زد بخونم با خودم گفتم منکه خیییییلی گناهکار شدم با چ رویی نماز بخونم مسخره اس بخام وایسم به نماز

خب من نماز نمیخونم... اوایل بخاطر اینکه احساس میکردم با خدا قهرم و دوسم نداره و منو هیچ وقت ندید نمی ...

منبع آرامش در انسان قلبه و کسی که به قلب آدم روح بخشیده خداست 

بدون قطره پیش دریا به کمال میرسه 

برو سمت خدا تا آرامش برگرده به قلبت

خب من نماز نمیخونم... اوایل بخاطر اینکه احساس میکردم با خدا قهرم و دوسم نداره و منو هیچ وقت ندید نمی ...

یه امشب رو بیخیال گذشته شو و فقط بهش بگو خدایا اومدم سمت ، دستمو بگیر ، و بعد بزار اشکات جاری بشن ، حرفاتو آروم آروم با زبون خودت بهش بگو و بگو کمکم کن ....

اونوقت میفهمی آرامش یعنی چی