2777
2789
عنوان

خواب نوزاد مامانا بیاین😥

201 بازدید | 21 پست

دخترم دوماهشه کولیک و رفلاکس داشت و دارو مصرف کرد از ۱۱ روزگی الان از حالاتی که قبلا داشت میدونم درد نداره و ادیت نیس اما بازم شب نمیخوابه😭😭😭اکثرا روزا خوابه شب بیدار بگین چطور خوابشو تنظیم کنم خسته شدم دیگه

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍

نوزاد هم شب باید بخوابه و هم روز،  

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه حالا حالاها

فقط بزارش رو پات تکونش بده یا تو گهواره زود میخوایه من که تا ۶ ماه زیر گهواره بودم تا میخواست بیدار شه تکون میدادم خودمم یکم میخوابیدم ولی اوایل فقط ۲۴ ساعت شاید ۳ ساعت بزور میخوابیدم

پسر من تا الان که نوزده ماهشه شب شب و روز خواب نداشت الانم داره صفحه گوشیمو نگا میکنه 😐

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘

ببخشید گفتین ۲ ماه

تو طول روز یکم که‌میخوابه بعد بیدارش کنین بعد طوری که خوابش تنظیم بشه روی ۱۲ شب 

مثلا ۴ عصر بخوابه تا ۸ بعد بیدارش کنین اگر خواست بخوابه ۹ونیمونیم تا بعد بیدارش کنین و تا ۱۲ خوابش کنین

دختر من تا ۴ ماهگی افتضاح میخوابید دکتر یه دارویی برای خواب نوزاد داده بود اونم فقط یبار لادم بهش دلم نیومد بدم..ولی کم کم خوب شد فقط سعی کن هر وقت میخوابه تو هم بخوابی 

پسر من تا الان که 5سالشه درست نشده شبا خیلی میخوابه

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
وای این رفلاکس و کولیک خیلی بده.بیخابی نوزاد .آدم پیر میشه .من دخترم الان ۱۹ ماهش ه.تازه داره خابش ت ...

من حتی یادش میوفتم دیونه میشم خیلی سختی کشیدم سر رفلاکسش تا ۱ سال اول پدرم درومد

اما در‌کل من عقیدم اینه نوزاد تا دوماهه بایدطبق میلش بخوابه و اون مادره که باید از خوابش بزنه.

من خودم بچم خواب بود من ساعت کوک میکردم که الان خوابه ۲ساعت دیگه بیدارشم بهش شیر بدم که یه وقت قندش نیفته از بس وسواس داشتم بچم به سختی هم بیدار میشد.

شما که دوست داری بخوابه بر عکس من هستین بچتون بیداره‌

عزیزم یک ماهم صبر کن ...۳ ماه ک کامل بشه شب بیداریاش تموم‌میشه دختر من که اونطور شد خدا کمکت کنه واقعا ماهای اول خیلی سخته خیلی امابعدیک ماه خوابشخود به خود درست میشه و فقط باید خودت شبا بلند بشی زود شیرشو بدی که بلند نشه بهونه کنه و گریه راه بندازه😃خدا برات حفظش کنه 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌