2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چایی توینگر زردا بگیر دم کن با هل عالی ... وقتی حسابی دم کشید چایی بریز لیوانت یدونه گل محمدی خوشگل بنداز رو لیوانت و یه اسلایس لیمو با خرما یا قند و شکلات عاشق چایی میشی اونوقت 

من برا خودم هر روز صبح دم میکنم 

بهترین حس دنیاس 

بو بهشت میده

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید

چایت خوب نیس

من چای بهاره لاهیجان فله میخره بابام برام. عالیه عطر و طعمش. طبیعی و بدون و رنگ و اسانس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

راستی هلت هم خواستی بریزی همون موقع بکوب حتما عطرش بلند شه

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید
چایت خوب نیس من چای بهاره لاهیجان فله میخره بابام برام. عالیه عطر و طعمش. طبیعی و بدون و رنگ و اسان ...

دیر دمه چایی شمال 😢چایی فقط خارجی

دیر دمه چایی شمال 😢چایی فقط خارجی

نه اونقدر ها. عوضش طبیعیه و خالص و خوشمزه 

ما هیچوقت چای و برنج خارجی نمیخریم

گرونتر میخریم ولی با کیفیت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊