2777
2789
با این حرف به مردا مجوز خیانت و هیزبازی میدید مگه میشه آدم رو خودش کنترل نداشته باشه همه حس شهوت د ...

آره والا هی میگن همه مردا هیزن خیانت کارن مگه چه فرقی بین غریضه مرد و زن هست ،هی خانومها دارن با این حرفها ب مردا مجوز میدن،😒

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=170124984]تنوع 🤣🤣[/QUOاگه بفهمین شوهرتون از کسی خوشش میاد چیکار میکنین

من با نگاه کردنش مشکلی ندارم حتی با زنای دیگه شوخی کنه حرف بزنه تو مهمونی برقصه باهاشون  ولی خیانت جنسی و احساسی  نه خوب معلومه جرش میدم ولی خودم انقدر متنوعم و راحتم باهاش سعی میکنم ببینم چی جذبش میکنه همونو انجام بدم اه خودمم هیزم حتی بیشتر از اون ولی تو عمرم خیانت نکردم اونم نمیکنه دید زدن حلاله 😉😊😉

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈
من با نگاه کردنش مشکلی ندارم حتی با زنای دیگه شوخی کنه حرف بزنه تو مهمونی برقصه باهاشون  ولی خی ...

یعنی اصلا حساس نیستی ک شوهرت یکیو نگا کنه بگه مثلا کاش بااون بودم اون مال من بود

واقعا چرا الان اینجوری شده ادم هیچکسو نمیبینه عاشق هم باشن ب هم پایبند باشن یعنی 

عاشقی مال آدم و حوا بود نه گذشته‌ای نه رفیقی دو تا آدم و یه دنیا عشق

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
همه نیستن عزیزم مگه میشه  به نظرم هر چی از ازدواج بگذره وابستگی و علاقه بیشتر میشه به ذاتشون ...

پس بگو شانس منه بدبخته  بنظرم مردا همیشه برای یکی دیگه تو دلشون جا هس

یعنی اصلا حساس نیستی ک شوهرت یکیو نگا کنه بگه مثلا کاش بااون بودم اون مال من بود

ببخشید بگه کاش با اون بودم 😯😯😯 یعنی با ناخنگیر ریز ریزش میکنم زجر بکشه عامو دیگه گفتیم نگاه کن نکه ناخنک بزنه  اون دیگه گفتنش هم خیانت محسوب میشه فقط از ادم هوول و ندید بدید بر میاد شوهرم خداروشکر ادم با شرفی  ولی ذات مردها نگاه کردنه ولی خوب من از سر خودش و طایفشم سر ترم 😎😎😎

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈