نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
هنری بالاتر از اینکه با ماهی 1500 و بچه کوچیک و مستاجری دارم زندگی میچرخونم ؟من و امثال من تو این کشور زیادیم
وطنم پاره تنم 😐😑
از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه 💚 من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم کافی نیست میدونم مشکلات زیادی هست خودمم بی مشکل ...
نهایت کاری که من کردم ماهی 100 میدم بیمه عمر ده ساله برای خودم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
والا بخدا نه تفریحی مونده واسه ملت نه جونی نه نونی همش شده حسرت گناه بچه هامون چیه دختر من حدود سه سالشه وقتی مقایسه میکنم با زمان بارداریم مغزم سوت میکشه
از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه 💚 من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
انشالله خدا خودش کمک کنه ماهم حقوقمون خیلی کمه کلی قسط وقرض عقب افتاده ...
بخدا با همه اینام باز خدا ب همه سلامتی بده یکسال شده ک روزگار مردم سیاهه هیچی نخواستیم این بساط مریضی جمع شه برگردیم ب قبل فقط