2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نمیاد🙈😫

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

وقتی میخاسم از اتاق بریم بیرون میخواس احترام بزاره همش میگف اول شما.... منم اخر سر گفتم برو دیگه..... اههه

بعدش رف😑

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪
همینکه شوهرم اومد تو اتاقم یهو بلند گفت عههههه کتاب خونت کو؟ اونم جلسه اول    

وایی مگه قبلا تو اتاقت اومده بود 😂😂😂😂

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
همینکه شوهرم اومد تو اتاقم یهو بلند گفت عههههه کتاب خونت کو؟ اونم جلسه اول    

کتاب خونه ندارم

اصلن کتاب ندارم

ایا این ایراد ب شمار میرود؟؟؟

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752

من دوس بودیم از قبل 

چایی اوردم پا برادر شوهرم سابقم جلوم بود پام به پاش گیر کرد با سینی چای خوردم زمین همع شکست 

۱۴سالم بود خو خیلیی سنگین بود

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

سوتی شوهرم میخواست باهم حرف بزنیم گفت اینجا که بده بریم خونه دوستم متاهله حالا شاید خانمش هم نباشه. همیشه بهش میگم اصلا فهمیدی چی گفتی؟من تو خونه با دو مرد؟ میگه نه گفتم یه جای آرومی باشه حرف بزنیم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ی خواستگار برام اومده بود رسمی،خونوادش گفتن با اجازتون پسرم با دخترتون بره تو‌اناق حرفاشونو بزنن،نزاشتم‌حرف مادر داماد تموم شه یهویی بلند شدم ک برم تو‌اتاق😂

قبول ما بد بودیم،شما از خوبیات بگو ما شرمنده شیم

تو عروسیم یه پله بود جلو ارایشگاه داشتم با ناز میومدم کله پاا شدم😂

تو عروسیمم دستشوییم گرفت اون وسط با کمک مادر و خواهرم رفتم تخلیه کردم😊

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉