2777
2789
عنوان

چرا زن ها کمتر نوبل 🏆🏅 میگیرند؟!

207 بازدید | 7 پست

« ... من چند سال پیش در مراسم اهدای جایزه نوبل شرکت داشتم ...

و به این موضوع اشاره شد که تعداد جایزه داران نوبل زن خیلی کمه !

چیزی که گفتن این بود که این حقیقته

که به خاطر مشکلات اجتماعی ، زنان به سمت فعالیت های علمی ، ترغیب و تشویق نمیشن 

و جوایز نوبل اغلب بخاطر کارهایی اهدا میشه که ۲۰ سال پیش انجام شده ، ۵۰ سال پیش انجام شده

و ۵۰ سال دیگه نصف جوایز نوبل به بانوان اهدا میشه ...

چون امروز ، زنان فعالیت های علمی زیادی میکنن

و امیدواریم که ما بتونیم زنان رو تشویق کنیم که وارد فعالیت های علمی بشن

و در مورد علم تبادل نظر و صحبت کنن ... »

فیزیکدان نظری لارنس کراوس

دوستانی که ایشونو نمیشناسن لینک صفحه اش تو ویکی پدیا لارنس کراوس

لینک ویدیو

https://youtu.be/sKkaxp_5vy4

۸:۰۰ _ ۷:۰۰ ⏱

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
خب واقعا هم باید قید بچه و خونه و اینا رو زد اینا رو از روی تجربیات یه آشنای دور میگم البته که نوبل ...

زندگی جنبه های مختلفی داره و فعالیت های علمی هم میتونه قسمتی از اون باشه

قطعا تلاش و فعالیت تو هر زمینه ای وقت گیره ولی فکر نکنم باعث بشه کسی کلا نتونه خونواده تشکیل بده یا نتونه برای فرزندش وقت بزاره

مسئله اینه که زن هارو محدود به وظایف از پیش تعیین شده نکنیم و فرصت پیشرفت تو هر زمینه ای رو بهشون بدیم !

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی جنبه های مختلفی داره و فعالیت های علمی هم میتونه قسمتی از اون باشه قطعا تلاش و فعالیت تو هر ز ...

بعله البته الان که خیلی بهتر شده 

ما تو اطرافیان اینحوریم داستیم ولی خب وظایف خونه نصف نصف نبود آقا خودش کارای خونه و بچه رو مدیریت میکرد خانم دنبال علم و اینا بود 

نمی دونم چرا نصف نصفا کمن شاید چون تقسیم کاملا مساوی ممکنه سخت باشه به هر حال الان تعدادشون خیلی بیشتر شده 

بعله البته الان که خیلی بهتر شده  ما تو اطرافیان اینحوریم داستیم ولی خب وظایف خونه نصف نصف نبو ...

به نظرم باید از کسی که توانایی و هوش اینو داره که تاثیر گزار باشه و تغییری ایجاد کنه در هر زمینه ای حمایت کرد

و چیز هایی مثل جنسیت ، قومیت ، رنگ ، نزاد نباید مانع پیشرفت استعداد های انسانی بشن

اینکه جامعه به این درک برسه که زنی که مسئولیت های خونه رو به همسرش سپرده و تلاش میکنه پیشرفت های علمی داشته عجیب و غیر عادی نیست 

و با معیار های جنسیت زده اون خانم رو قضاوت نکنه !!

متاسفانه جامعه ما از این نظر ضعف های زیادی داره که باید با اگاهی و مطالعه افراد جامعه این رفتار های غلط اصلاح بشه

به نظرم باید از کسی که توانایی و هوش اینو داره که تاثیر گزار باشه و تغییری ایجاد کنه در هر زمینه ای ...

بعله مسلما ولی خب هر تغییری طول میکشه و بالاتر لز دیگاه مردان اون جامعه دیدگاه زنان به هم نوع خودشون مهمه.کلا جامعه ای که از افراد بدون توجه به مسائلی که ذکر کردید استفاده کنه به شدت پیشرفت میکنه چون داره بهتریناشو در هر زمینه ای به کار می گیره

بعله مسلما ولی خب هر تغییری طول میکشه و بالاتر لز دیگاه مردان اون جامعه دیدگاه زنان به هم نوع خودشون ...

دقیقا تغییرات فرهنگی خیلی زمانبره 

حتی لارنس کراوس هم تو صحبت هاش گفت که امیدواره حداقل ۵۰ سال دیگه این فاصله ی جنسیتی تو جوایز علمی برداشته بشه و به برابری جنسیتی تو اهدای نوبل برسیم !

در کل به عنوان عضوی از این جامعه و فرهنگ باید ضعف هامونو پیدا کنیم و با اگاه کردن بقیه برای از بین بردنش تلاش کنیم .