2777
2789
عنوان

عشق

289 بازدید | 20 پست

من یه کنکوریم یکیو دوست داشتم ولی خب وقتی عاقلانه بهش نگاه میکردم خیلی تفاوت ها داشتیم من یه آدم پر شور خل و دیوونه اون یه آدم عاقل و منطقی و آروم...یک ماهی هست بخاطر کارش به من پیام نداده..ولی خب ادم هر چقدر کار هم داشته باشه مگه یه سر زدن و جویای حال شدن چقدر وقت میبره...تو این یک ماه از رفیقش حالشو میپرسیدم اخلاق رفیقش کپی منه یه خل و چل دیونه مثل خودم الان فهمیدم رفیقش دوسم دارهه چیکاار باید بکنم راه درست تصمیم عاقلانه چیه لطفاا کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت واقن زشته اگه میخای کات کنی حداقل از پش خنجر نزن

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
به هیچ وجه با دوستش اوکی نشو یه درصد احتمال بده دوس پسرت بیاد دوباره سراغت حتی توی بهترین حالتم با ...

آخه خودشم با دوست من میخواست اوکی بشه دختره کلا شبیه پسری بود که من دوسش داشتم ولی خب بعد بهش درووع گفت کلا پیچید خراب شد همه چیز-_-

کارت واقن زشته اگه میخای کات کنی حداقل از پش خنجر نزن

اون به من هیچ حسی نداره حتی رل هم نبودیم من دوسش داشتم اون میگفت باید کارام درست بشه بعد فکر کنم دوست دارم یا نه=/

اون به من هیچ حسی نداره حتی رل هم نبودیم من دوسش داشتم اون میگفت باید کارام درست بشه بعد فکر کنم دوس ...

حداقل باهاش در میون بزار 

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎

وااا😑😑 با رفیق رلت؟؟ گذشته ازین ک کارت کاملا اشتباهه ۴ روز دیگ اون دوتا میشینن بت میخندن ک دوتایی ایسگات کردن 😑 کارت خیلی زشته عزیزم بیشتر فکر کن.

حداقلم اگ میخوای باهاش بری تورابطه با رلت کات کن یمدت ک گذشت بعد برو با رفیقش لااقل😐😐

اون به من هیچ حسی نداره حتی رل هم نبودیم من دوسش داشتم اون میگفت باید کارام درست بشه بعد فکر کنم دوس ...

واااا خاک تو سرت 

داره روک میگه نمیخوامت !!

ینی چی بزار کارام‌درست بشه فکنم دوست دارم یانه؟؟ پسره دیوانه است کاملاا داره سره کارت میزاره

خدایااااااااا کمکم کن..........
واااا خاک تو سرت  داره روک میگه نمیخوامت !! ینی چی بزار کارام‌درست بشه فکنم دوست دارم یانه؟؟ ...

خوو همین منم درکش نمیکنم بعدم‌میزنه تو سرم تو که تو دل من نیستی=/