2777
2789
عنوان

شما مردی که مطیع همسرش باشه دوس دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعید میدونم اینجوری که میگه باشه .ولی کلا چه مرد چه زن کاملا مطیع خوب نیست 

همین یه جلسه احساس کردم زندگی باهاش کسل کننده س

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان

اينا فيلمشونه

بعد ازدواج كاملا تغيير ميكنن

ديدم كه ميگم

الان اين دروغا رو ميگه كه به دستت بياره

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

نه.من دوست دارم طرف مقابل عاقل و کامل باشه.

هردو مشورت کنیم به یه نتیجه ای برسیم.

بنظرم اینجوری منطقی تره.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اولش اداس بزار بری باهاش تو رابطه هرچی اون بگه میگی چشم😂

نه واقعا بنظرم خیلی خونسرد بود. اصلا دنبال تنش نبود. میترسم زندگیه یکنواختی داشته باشه

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان

خب خیلی زوده واسه قضاوت .اتفاقا ب نظر من باید شک کنی به اینایی که خودشونو خیلی خوب نشون میدن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

دلت خوشه ها 

همشون اولش بله قربان گوئن بعد عوض میشن

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نه واقعا بنظرم خیلی خونسرد بود. اصلا دنبال تنش نبود. میترسم زندگیه یکنواختی داشته باشه

برعکس من عاشق اینجور افرادم خودمم از تنش بیزارم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

نمیخوام قضاوت کنم

ولی زندگی باهاش هیجان داره

اخه فقط قوله بعدش با واقعیت روبرو میشی

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را