2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توریست

اقا و خانم اسمیت

سالت

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
توریست اقا و خانم اسمیت سالت

تو سه تاش انجلینا جولیه

تو اولی جانی دپم هست

تو دومی برد پیتم هست

ولی من عاشق سومیم

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
توریست اصلا خوب نبود

من دوس داشتم

هری پاتر

Queens gambit پربازدید ترین سریال اخیر نت فلیکس شده

من پیش از تو    عاشقانه س 

۵ فوت جدا    عاشقانه س

بخت بد ستاره های ما   عاشقانه س

لالالند     عاشقانه س

علمی تخیلی اگه علافه داری لبه ی فردا و تِنِت که این تنت جدید ترین فیلم کریستوفر نولانه