2777
2789

سلام به همگی ..

من توی اینترنت خیلی خوندم و از خیلیا هم شنیدم که سه ماه آخر بارداری ، در زمان خواب اگر بخوایم از سمتی به سمت دیگه بچرخیم ؛ باید حتما اول بشینیم بعد .

وگرنه بند ناف ممکنه بپیچه دور بچه و ........

میخواستم بپرسم همتون اینکارو کردین ؟ یا اطلاعاتی دارین که بتونه به من کمک کنه ؟

دکترم گفت لازم نیست ولی من نگرانم همچنان ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی کردم اینکارو ولی با احتیاط پهلو به پهلو میشدم 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

منم شنیدم...حتی دخترخالم گفت چون اینکاررو نکردم بند ناف بچه اش پیچیده دور گردنش مجبور ب سزارین اورژانسی شدن...عزیزم نمیدونم چقدر حقیقت داره.ولی مامانم اینکارو میکرد.منم محض احتیاط انجام میدم بعدا

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!

خانومایی ک انجام ندادین مشکلی پیش نیومد؟؟؟

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم