2777
2789
عنوان

دعایی که حاجت ....

950 بازدید | 26 پست
یه حاجت خیلیییی بزرگ دارم توروخدااگه دعایاختمی میدونین خیلی حاجت میده دریغ نکین ازتون خواهش میکنم
اگه دوس داشتین واسه حاجتم یه صلوات بفرستین
من امروز از بچه ها اینجا ختم ۱۴۰۰۰صلواتو شنیدماز امروز شروع کردم الانم ۱۰۰۰تای اولو گفتم تمو شد
به امیدافزایش وزن از ۵۴/۳۰۰ تا۷۰. 54/300»56/600» 57/900»59/600»60/700»63/400» 67 » ... الهی و ربی من لی غیرک💞💓💓💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز خانم کتایون به من گفت چهارده هزار صلوات نذر 14 معصوم کن هر روز 1000 صلوات بفرست منم یه ارزوی بزرگ دارم که تو هفته اینده مشخص میشه امروز 1000 صلوات اول رو فرستادم
آشوبم.. آرامشم تویی..!!
دو تا ختم آیه الکرسی هست یکی از اول ماه قمری یکی سه روزه، تو نت بزنی دستور هر دو میاد
 به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
منصوره سادات پست ها : 5763 عضویت:1391/11/2 1392/9/30 - 4:00 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیم ختم سه روزه برای حاجت ابتدا آیه الکرسی با اعوذ بالله من الشیطان الرجیم و بسم الله الرحمن الرحیم بعد سوره حمد و 5 بار سوره اخلاص و 11 بار سوره کوثر و 100 صلوات ودر آخر تقدیم به چهار پیغمبر ،، حضرت آدم علیه السلام و حضرت ابراهیم علیه السلام و حضرت موسی علیه السلام و حضرت محمد صلی الله وعلیه وآله وسلم مجرب است گوهر شب چراغ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=509406&PageNumber=42
ختم چله حشرهم خیلیا حاجت گرفتن تا 40 روز بعضیا میگن 41 روز سوره حشر خونده بشه . بهتره تقریبا یه زمان خاص از روز باشه مثلا بعد نماز عشا ولی اگه یه زمان خاص در روز هم نباشه اشکالی نداره مهم اینه که یه روز هم فاصله نیفته بینش . من یه دفعه این چله حشر رو همزمان با چله یس خوندم یعنی هر روز یه حشر خوندم یه یس یه حاجتمو که توی اون دوران برام مهم بود گرفتم ایشالا که شما هم حاجت روا بشی برای منم دعا کن عزیزم

ماشالله 🌹