2777
2789

خودمم دلم گرفته نمیدونم چرا😔

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم گرفته و میدونم چرا 

چرا عزیزم من از کارای شوهرم دلم گرفته تازگیا بد دل شکاک شده وقتی آدم پاکه بد دلی کنن خیلی بده

با عمم بحثم شد مادربزرگم طرفشو گرفته .منم دلم‌گرفت

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘
اعصابم خورده با مامانم دعوام شده از صبه لب به چیزی نزدم

چرا عزیزم قدر مامانتو بدون 

دلم گرفته چرا آخه باید همیشه تنها باشم منی که از جون و دل مایه میزارم براشون

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

دلم گرفته چون هرچی درس خوندم یه دانشگاه خوب قبول نشدم ولی آشنامون با وجود درس نخوندن باپارتی فرهنگیان قبول شد  

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

دلم گرفته چرا آخه باید همیشه تنها باشم منی که از جون و دل مایه میزارم براشون

منم مثل شمام متاهلی عزیزم