2777
2789
عنوان

متخصص زنان خوب میخوام

1195 بازدید | 24 پست

سلام دوستان. من هنوز باردار نیستم ولی قصدشو دارم برای چند ماه آینده، از الان باید برم پرونده تشکیل بدم؟ و کار خاصی هست که باید انجام بدم الان؟

یه نصیحت میکنم غیر دکتر خوب دنبال دکتری باش که ۶ ماه ایران ۶ ماه خارج نباشه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نهال7697  

سلام عزیزم، انتخاب کردی زیر نظر کدوم پزشک باشی؟ راضیی؟

@رزگل66  

سلام عزیزم ، تونستی برای زایمان سزارین پزشکیو پیدا کنی؟ من دنبال پزشک خوبم که برم تحت نظرش، تو اراک، هنوز باردار نیستم البته، میتونی راهنماییم کنی؟ایبیسیسلام عزیزم، من میخوام یه دکتر زنان زایمان خوب تو اراک پیدا کنم برم تحت نظرش،هنوز باردار نیستم ولی دنبال کسی ام که هم کارش خوب باشه هم سزارین اختیاری کنه، شما میتونی راهنماییم کنید؟

@momysamira  

سلام عزیزم، شما میتونید راجب متخصص زنان و زایمان خوب تو اراک منو راهنمایی کنید؟

@313313  

سلام عزیزم، دارم دنبال یه متخصص زنان تو اراک میگردم که چند ماه دیگه که میخوام ایشالا باردار شم از همون اول تحت نظرش باشم، و ترجیحا سزارین اختیاری هم قبول کنه، شما میتونی راهنماییم کنی؟سروین۴سلام عزیزم زایمان کردی به سلامتی؟ میخواستم اگه بتونی راجب پزشک متخصص زنان تو اراک راهنماییم کنی، که کدوم بهتره و کدوما سزارین اختیاری میکنن؟

@maryloveeeee‍ 

سلام عزیزم تونستی سزارین اختیاری کنی؟ منم دنبال پزشک خوب زنان تو اراکم، هنوز باردار نیستم ولی ایشالا برا چند ماه دیگه برم پرونده تشکیل بدم و میخوام ترجیحا بتونم سزارین اختیاری کنم

اینو از منشیش بپرسم جواب میده؟

آره حتما بپرس چون تو یه دکتر و انتخاب میکنی سر زایمانت میره همه چی رو میسپره یک نفر جایگزین خودش دکتری انتخاب کن هی نره خارج

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده