2777
2789
عنوان

بچه هاتون چجوری میخابن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 35 پست
هی میگن بدعادتش کردی اما واقعا نوزاد باتکون ارامش میگیره مشکلی ندارم روپا ولی میگم بعدش بزارمش زمین ...

خب تشک گارد دار بگیر خیلی خوبه منم میخوام بگیرم خدا بخواد ۳۰۰ قیمتشه همه رنگم هست

خدایا شُکرت❤🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا چندوقتشه شماهم سعی کن روش کارکنی تا توتخت بخابه یابراش گهواره بگیر با تکون میخابه اینطوری ...

خدا ب دادم برسه شیرین عسله من ب چه روش خواهد خوابید خدا داند😊

خدایا شُکرت❤🧿
خب تشک گارد دار بگیر خیلی خوبه منم میخوام بگیرم خدا بخواد ۳۰۰ قیمتشه همه رنگم هست

داره عزیزم بااون میزارمش رو پام تکونش میدم میخابه

ببین الان گذاشتمش زمین اوکیه میخابه اما پستونکش بیفته یا تکون بخوره چشماشو بازمیکنه

وای یا خدا همه میگن  چیکار کنم جز بچه های سخت شناخته شده  هردکتری بگی بردمش میگن خدا صبر ...

عزیزم خواهرمم مشکله تورو داشت جالبه دیدیم دومین بچشم همینجوری شد انگار یه ژنه...شوهرش انگار بچه بود شیطون بود باورت میشه تا بزرگم بشن این کارارو یه حور دیگه میکنن 😂

خدایا شُکرت❤🧿
ای بابا چندوقتشه شماهم سعی کن روش کارکنی تا توتخت بخابه یابراش گهواره بگیر با تکون میخابه اینطوری ...

نه ماه.گهواره هم فلزی داره هم عشایری.تاب شورتی داره.تخت جداداره.

ریفلاکس و کولیک وآلرژی داشت از اول عادت کرد ب بغل.

سه ساعتم ک تلاش کنم آخر خودم از رو میرم ک بغلش کنم تا بخوابه.حالاخوابوندنش حرفی نیست اما اینکه باید تو بغل نگهش دارم ظلمه.نمیدونم چطور از سرش بندازم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
چه سخت😥چند وقتشه

نه ماه عزیزم.یعنی دهنمو سرویس کرده

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
داره عزیزم بااون میزارمش رو پام تکونش میدم میخابه ببین الان گذاشتمش زمین اوکیه میخابه اما پستونکش ب ...

اها فهمیدم😂زرنگه ماشالله خب جلو چشت باشه درجا بزار دهنش ب یه موسیقی خواب عادتش بده توو خواب روشن باشه اروم پیشش ک هروقت شنید یاد بگیره ریتمه خوابشه و باز بخوابه

خدایا شُکرت❤🧿
اها فهمیدم😂زرنگه ماشالله خب جلو چشت باشه درجا بزار دهنش ب یه موسیقی خواب عادتش بده توو خواب روشن با ...

چی بگم هیچ خاب ندارم باهاش 

جدیدا شب تاصبح هم بیدارحالامیگن از شش ماهگی تغییزمیکنه عادت خابشون منتظرم شش ماهش بشه بببینیم😂

نه ماه.گهواره هم فلزی داره هم عشایری.تاب شورتی داره.تخت جداداره. ریفلاکس و کولیک وآلرژی داشت از اول ...

مشکل منم همینه روپا بخابه عیب ندارع امامیزارمش زمین بیدارنشه دیگ☹️

عشایری اگ منظورت ننو هست ک عاالیه مثل بغل قاعدتا بایدبخابه توش😁من خاستم واسش بخرم چون وقتایی ک نمیخابه میزاریمش توپتو تابش میدیم راحت میخابه

بعد پشیمون شدم گفتم فردا اینو چطور از سرش بندازم

مشکل منم همینه روپا بخابه عیب ندارع امامیزارمش زمین بیدارنشه دیگ☹️ عشایری اگ منظورت ننو هست ک عاالی ...

توپتومیخوابه اما همسرم صب میره سرکار تا شب.آخرشبم خسته ست و زودتر از مامیخوابه.تو ننو فقط باباباش میخوابه .بوی من بهش برسه بیدارمیشه و بغل میخواد.

اتفاقا ب اوناعادت کنن ک خوبه.من خودم دوختم.نخریدم