2777
2789

میگه تو محل کار خیلی جدیه ولی تو گوشی با همکار خانومش شوخی زیاد داره قدیما میگفت اهل سیگار نیست ولی بود اهل مشروب نیست اصلا بدش میاد ولی بازم بود میگه میرم پش پسر خالم خودمون تنهاییم ولی یه رفیقی که ازش بدم میاد میگه اون نیست اونم رفته پیششون قضیه تاپیک قبلیم هم هست اعتماد ندارم بهش تو گوشیش سرک کشیدم خیلی چیزا دیدم ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسناک ترین مرد از نظر من این مرده دروغ گو

حیلی طبیعی دروغ میگه یه بار دیگه سر مشروب مچش رو گرفتم گفت گوشی حریم شخصی منه کلی دعوام کرد الانم نمیدونم چطور به روش بیارم منو احمق فرض نکنه

حیلی طبیعی دروغ میگه یه بار دیگه سر مشروب مچش رو گرفتم گفت گوشی حریم شخصی منه کلی دعوام کرد الانم نم ...

😑 یه مردی از تو اقوام ما همینطوریه.خیلی خانوادش اذیت شدن؛این مرد قیدوبند نداره.همه کاراشو عادت کرده با دروغ ماله کشی کنه

یه فکر جدی بکن

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

😑 یه مردی از تو اقوام ما همینطوریه.خیلی خانوادش اذیت شدن؛این مرد قیدوبند نداره.همه کاراشو عادت کرده ...

همون دیگه نمی دونم چی کار کنم از نظر خودش خوبه کارش به کسی هم مربوط نیست با هم خوبیم الان زنگ زده برات کیف سفارش دادم پول ریختم به حسابت الان چه جور دعوا کنم 

من نه واقعا ولی خب خانواده ها اهل این کارا نیستن پدر من از اول مهم بود دختر با آدم سیگاری نمی ده خان ...

به خاطر همون به مخفی کاری عادت کرده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori