الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معلومه که تموم میشه واکسیناسیون به پنجاه درصد رسید انشاالله کم کم پاندمی به پایان میرسه
انشاءالله .من سوالی دارم و اون اینه که این واکسنها برای زیر ۱۸ سال نیست پس تکلیف بچه ها چی میشه اگه بچه ها ایمن نشن که حالا حالاها کرونا ریشه کن نمیشه ؟
مامانم گفت یه دکتر دیشب تو تلوزیون گفته خدا بخواد ومردم تحمل کنن ده ماهه دیگه میتونیم برگردیم روزای ...
ینی تقریبا سال بعد این موقع
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
اگه مردم رعایت کنن زود والا شهر ما وضعیت سفیده باز جرات بیرون رفتن نداریم ولی اخبار نشون میده ببین تهرانیا چه خبره چقدر بیرون ول هستن دیروز همه تو بازار گل فروشا بودن آخه بگو گل فعلا از جون خودت و عزیزان مهمتره واقعا😔😔😔