2777
2789
عنوان

ناباروری

1506 بازدید | 73 پست

سلام دوستان من تو پنج سال ک ازدواج کردم اما متاسفانه بچه ندارم من تنبلی تخمدان دارم ی بار با امپول حامله شدم اما متاسفانه نشد زایمان زودرس کردم دیگ بعد او زایمانم رغتن دکترم بی نتیجه بود اون ماه هم ک امپول خارجی تحریک کننده زدم فولیکول ها با ساایز خوبی ازاد کردم اما نمیدونم چرا نشد نازاحتم دکتر تو اصفهان خب واس نازایی سراغ ندارین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم طب سنتی پیش دکتر حیدری اما گفت مشکلات زنانه رو باید با دکتر زنان در میون بزاری منم دیگ نرفتم الانم دکترم موسوی نسرین موسوی الان دو دوره بهم امپول داد توراخدا برا م دعا کنید تنهام تو خونه خونه پدرشوهرمم نزدیکم اما خودم تنهایی رو خییلی بیشتر دوست دارم 

رفتم طب سنتی پیش دکتر حیدری اما گفت مشکلات زنانه رو باید با دکتر زنان در میون بزاری منم دیگ نرفتم ال ...

فقط برو پیش فرزانه جابری و تمام..اگر میخای هزینه الکی نکنی..عاالیه ان شاالله ک نتیجه میگیری

خدایا کمکم کن حال دلم خوب بشه😔خدایا نگام کن احتیاج دارم بهت..صبر بده بهم مشکلاتمو حل کن
ای خدا...😔عمل نکرده تا حالا

فقط آزمایش داد مشخص شد اسپرمش صفر دکترش گفته باید مرکز ناباروری ازمایش بده به هیچ طریقی راضی نمیشه درمان کنه ۶ سال میخوام راضیش کنم نتونستم خیلی لجباز غد مغرور

فقط آزمایش داد مشخص شد اسپرمش صفر دکترش گفته باید مرکز ناباروری ازمایش بده به هیچ طریقی راضی نمیشه د ...

وای چقدر بد حتما تلاشتو بکن..چرا خودخواهه

خدایا کمکم کن حال دلم خوب بشه😔خدایا نگام کن احتیاج دارم بهت..صبر بده بهم مشکلاتمو حل کن