2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ باید از خودت مایه بذاری ک جذبت بشن

از قیافت و اینا 

من پیجای پر فالوورو دیدم اینجوری جذبشون شدن 

هرچند ک روش جالبی نیست ب نظرم

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بلاگری خیلیم خوبه ولی اینجا میگن طرف دزده طرف فلانه

من رفتم گفتم چرا هی میگین سیسی دزده یا چرا پولداره یا فلانه؟

گفتم وقتی طرفو تا فیهاخالدونش دنبال میکنید با جزئیات دیگه چرا میگین بدمون میاد اه اه؟؟؟؟؟؟؟ این حسادته دیگه

اومدن کلی ب من حرف ک تو چرا دفاع میکنی لابد خودشی یا فامیلشی!!!!!!!!!!!!!!!!!

از نظر خیلی خانوما نمیدونم چرا بلاگری و پول دراوردن دزدیه و بد و .... گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگه پیف پیف

خیلی هم خوبه با علاقه دنبال کن چیزیو ک میخوای

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
طرف چهارتا عکس از خودش مسخره بازی بچش .ی قیمه درست کردن سینک شستن میذاره مردم انقد دنبالشون میکنن.

مهیا رو دیدی. همش داره جارو میکشه. و با آب سرد ظرف میشوره. شنیدم بلاگر موفق در ماه حداقل ۵۰۰ درامد داره

ولی خب پول توشه .تو خونت نشست از همه چی برات میفرستن بهترین لباس وسایل .پول تبلیغم میگیری .ی استوری ...

اره میدونم ی مدت تجربه ش کردم 

اما تجربه خیلی بدی بود واسم حاضر نیستم دوباره انجامش بدم

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237

من پسر کوچیکم خیلی نانازه. ولی پیج براش نزدم.  دوست دارم مادلینگ ببرمش. ولی میترسم از نظر حقوق کودکان بهش ظلم کرده باشم. چون من براش انتخاب میکنم و خودش نمیدونه