2777
2789
عنوان

باردارابیاین بگم چی بخورین

1186 بازدید | 6 پست

دیروزشوهرم شلغم گرفت یادم افتادچقدر خاصیت داره وچه تاثیراتی رو جنین داره، من سربچه اولم شلغم وشربت شلغم خوردم، شلغم چون ید داره باعث باهوش شدن بچه، زودراه افتادن دندان دراوردن راحت، زودزبان بازکردن،مقاومت دربرابربیماری، جلوگیری از پوکی استخوان درمادرمیشه برای تهیه شربت یک عدد شلغم بردارید باچاقو داخلش رو خالی کنید وکمی عسل بریزید بزارید تو یخچال عصاره شلغم داخلش جمع میشه بخورید که فوق العادست حتی تو ایام زمستون وکروناهم برای تقویت سیستم ایمنی عالیه من بعد یک سالگی به بچم شربت شلغم میدادم وعالیه. کسایی که یبوست دارن میتونن بجای صبحانه شلغم پخته بخورن که عالیه وباعث دفع سموم بدن میشه، همچنین مصرف کدو ولبو هم عالیه، یکی دیگه از بهترین های دوران بارداری انجیر وانارو زیتونه،مصرف به باعث پیشگیری از سقط وکاهش تهوع میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایییییی شلغممم🤮🤮

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

من تو همین نی نی سلیت گفتم قاردارم و زیاد شلغم هوس میکنم ةخه غونموقع باردار بودم گفتم بپرسم شاید خوب نیست بخدا همینجا یه خانومه ای اومد گفت نخور چون میگن سر بچه بزرک میشه و چهره اش هم بزرگ منم ترسیدم نخوردم نمیفهمیدم این همه خاصیت داره

من تو همین نی نی سلیت گفتم قاردارم و زیاد شلغم هوس میکنم ةخه غونموقع باردار بودم گفتم بپرسم شاید خوب ...

توبارداری هرچیزی زیاده رویش خوب نیست اما اگه حداعتدال رعایت بشه خیلی چیزامفیدهستش