2777
2789
عنوان

مو روی لباسش☹

198 بازدید | 17 پست

سلام .دیروز دخترمو بردیم آرایشگاه برای اصلاح موهاش و تو بغل گرفتیم تا براش کوتاه کرد تا قیچی کرد هم هیچی وقتی ماشین کشید براش خیلی مو خورده رفت تو لباسای خودش و پالتوی من و باباش چکار کنم اون مو خورده ها راحت جدا شن از لباسا؟ راه کاری دارین بگید

غریب و تنهام 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره از این چسب پهن ها هی بچسبون رو لباس بکن تا موها بهش بچسبه

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

مگه پیشبند نبست ؟ اگ حوصله داری با چسب جدا کن

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
واقعا مطمعنی

لباسشویی ما همه موها رو جمع میکنه آخرش میندازه بیرون 

حالا نمیدونم برا شما هم اینطوریه یا نه

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
بچست دخترم واینمیساد درست 

اها عیب نداره 

ولی اگ جنس لباسش بافت یا اینجوریاس ک رفته تو تار و پود لباس دونه دونه دربیار اگه حوصله داری 

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
اها عیب نداره  ولی اگ جنس لباسش بافت یا اینجوریاس ک رفته تو تار و پود لباس دونه دونه دربیار اگ ...

نه اینجوری نیسو موهاش روی لباسه ولی خیلیه خیلی

لباسشم حیفه بندازم بره اونم هیچ پالتوی خودم

غریب و تنهام 😔