2777
2789
عنوان

خوابوندن بچه ۱۰ماهه بدون شیر ؟؟؟

334 بازدید | 19 پست

خانوما من پسرم ۱۰ماهشه عادت کرده یا شیر بخوره بخوابه یا تو بغلم انقدر تو خونه بچرخونمش تا بخوابه چطوری این عادشو تغییر بدم کمر درد گرفتم انقدر تو بغلم چرخوندمش

خدا جونم شکرت...

پستونک بده دهنش بذار رو پات

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار تو تختش

اگر بلند شد دوباره بخوابونش

اگر جیغ زد یه لحظه بغلش کن تا اروم شد برش گردون تو تختش

بعد هفت هشت دقیقه خوابه

کم کم هم یاد میگیره میذاریش تو تختش خودش میخوابه دیگه بلند نمیشه

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

خیلی بچه ها موقع شیر خوردن میخوابن

اما اون مورد دوم سعی کن رو پات بذاری بخوابه 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

دختر دایی من ۵ماهشه

وسط جنگ رو پا یا داری یهو راه میری میخوابه

من نمیدونم چرا نتونستم دخترمو اینجوری بار میارم😒

عاداتش میچرخه

دوماه رو پاعه

دوماه بغله

ولی اشتباه نکن

نق نقش رو بجون بخر

مثل من به عصب های دستت اسیب نزن

نی نی من به پا عادتکرده طول روز اصلا رو زمین نمیخوابه کوچیکتر بود کولیک داشت رو پا اروم میشد..یعنی قشنگ روزی ۶ ۷ ساعتو رو پام هست😐الانم رو پامه در خدمت شمام.فقط شانسی که اوردم گوش شیطون کر شبا رو زمین میخوابه😐از ۹ شب تا ۷ صبح

۴ ماه و نیمشه.گهواره هم داره دوسش نداره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نی نی من به پا عادتکرده طول روز اصلا رو زمین نمیخوابه کوچیکتر بود کولیک داشت رو پا اروم میشد..یعنی ق ...

پاشنه پاهای عمه ام سابیده شد..‌

خدا بمن کمک کنه بعدی رو بتونم به گهواره عادت بدم