2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته خیلی

251 بازدید | 36 پست

چقدر دنیا نامرده چرا خدا صدامو نمیشنوه  ازدست همه خستم مگه من چ گناهی کردم ۱۸ سال خونه بابام زجر بکشم تا الان که ۲۵ سالمه از شوهر ب چ جرمی باید کتک بخورم چرا شوهرا اینقدر نامرد شدن بخدا وندی خدا نمی ذارم پسرم بعد ها عروسم اذیت کنه 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

فقط دعا میکنم بمیره که دست رو زن باردار بلند نکنه اخه چرا من که کاریش نکرده بودم دلم داره می ترکه از غصه حوالش کزدم ب خدا و قرآن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو مشاور.

چشم اخه گور نداره که کفن داشته باشه همش بدهی بدهی بعدم الان بزن دیگه اون موقع که باید میرفتم قبل ازدواج نرفتم الان بزن چه تاثیری داره 

یا باهاش حرف بزن بگو این کارتو دوست ندارم ولی با ارامش و لبخند

ی موقع هایی خوبع ولی ی موقع هایی خیلی اذیت میکنه اخه منکه با کمک زیاد می سازم بخدا از لباس دارو خوراک باهمه چی ولی دستمزدم کتکه 

چشم اخه گور نداره که کفن داشته باشه همش بدهی بدهی بعدم الان بزن دیگه اون موقع که باید میرفتم قبل ازد ...

عزیزم قطعا تاثیر داره اگر دیدی ادامه داد طلاق بگیر اخه یه زن رو چرا باید زد.... 

ناراحت نشی ها ولی للهی هرچی مرد ظالم هست گور به گور بشن.... 

عزیزم قطعا تاثیر داره اگر دیدی ادامه داد طلاق بگیر اخه یه زن رو چرا باید زد....  ناراحت نشی ها ...

انشاالله شوهر خودم طلاق بدون بچه هام نمیتونم دلم میخواد ولی دوری بچه هامو چیکارکنم کسی راهی بلد نیست بتونم حضانت بگیرم 

شایدم شوهرتون مشکل اعصاب داره ببرش روانشاناس بعد تصمیم بگیر... 

مشکل اعصاب ندارن  زورشون زیاده بی پولن سر ما بدبختا خالی میکنند چشمشون ب خانواده سون میفته دیگع زن کیه 

ولی بنظرم مشاور تاثیر داره

اگه هنر دارع خرج منا بده چهارساله ی چادر برام نخریده اصلا میخوام بره بمیره ب خدا گفتم خدایا اگه هستی و میبینی این دستت پاهاش جفت بشکنه از هفتاد جا که منو زد البته اگه خدا ببینه دیگه ب بودن اونم شک کردم

انشاالله شوهر خودم طلاق بدون بچه هام نمیتونم دلم میخواد ولی دوری بچه هامو چیکارکنم کسی راهی بلد نیست ...

با همسرت صحبت کح حضانت بچه هاتو بگیر

اگر نه دادگاه خودش تصمبم میگیره با نظر بچه ها و شرایط مادر و پدر.... 

ولی حداست باشه شرایطت رو جور کن اگر میخوای طلاق بگیری 0ون دادگاه وقتی مادر نتونه هزینه های بچه ها رو بده بعید میدونم دادگاه حضلنت بده.... 

با همسرت صحبت کح حضانت بچه هاتو بگیر اگر نه دادگاه خودش تصمبم میگیره با نظر بچه ها و شرایط مادر و پ ...

شرایط چطوری جور کنم اخه درآمد ندارم اگه ی دست خط ازش بگیرم تو کاغذ بنظرت ب دردم میخوره یان