2777
2789
عنوان

ازدواج

231 بازدید | 26 پست

خانمها فضولیم واقعا گل کرده نظر بدید

یه اقا و خانمی هستن خانم ۳۲ آقا ۳۹

آقا شرایط مالی خوبی داره.خونه ماشین شغل عاااالی و تنها زندگی میکنه. خانم تحصیلات بالا و کار خوب داره

۸ ساله با هم هستن و همه جا میگن ما زن و شوهریم برای هم حلقه هم انداختن 

ولی ازدواج نمیکنن😑😑 با هم زندگی نمیکنن

دوستن ولی به همه میگن ازدواج کردیم 

چراااااا آخه وقتی شرایطشون اکی هست ازدواج نمیکنن🤐🤐🤐

یعنی این دو بزرگوار روی اعصابم هستن🤣

نگید فضول که فقط توی اینا گیر کردم اصلا معادله‌اش جور درنمیاد

منو و دوست دخترم هم همینجوری زندگی میکنیم 😄

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی  مگه دختره آینده نمیخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ازدواج سفید ازدواج مرسوم بین بعضیا ک با هم زندگی میکنن و کنار همن بدون هیچ تعهد نامه محضری و شرعی!

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
😑😑😑 چند سال؟؟ یعنی اون دختر خوب نمیگن که بیاید ازدواج کنیم؟؟

۴ سال.

داریم درس میخونیم واسه ارشد بورسیه بگیریم.

متاهلی سخت بورسیه میدن.

ولی در کل همه خبر دارن.

حتی مهمونی های خونوادگی هم میریم.

شاید اون خانم و آقا هم اینجوری هدف دارن.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
ازدواج سفید ازدواج مرسوم بین بعضیا ک با هم زندگی میکنن و کنار همن بدون هیچ تعهد نامه محضری و شرعی!

آخه با هم توی یه خونه زندگی نمیکنن

من اصلا درک نمیکنم

زندگی با هدف مشترک

تلاش برای رشد خانواده معنا پیدا میکنه

دوتایی تلاش کنید خونه بخرید

بچه داشته باشید

نه هر کسی یه طرف برای خودش!!!

البته این عقیده منه

۴ سال. داریم درس میخونیم واسه ارشد بورسیه بگیریم. متاهلی سخت بورسیه میدن. ولی در کل همه خبر دارن. ...

دقیقا بله

اینو میگن که میخوایم بریم خارج 

ولی من باورم نمیشد که به خاطر خارج رفتن این همه سال رسمی نمیکنن

آخه مرد ۴۰ ساله تازه میخواد الان بره خارج!!!!

اینده مگه به ازدواجه؟ 😤 میدونم تو یه کشور جهان سومی همچین حرفی زری بیش نیست البته😂😂🤭

نه من خودم ارشد دارم

توی دوران بارداری دکتری شرکت کردم

ولی به جرات میگم تاهل باعث نظم توی زندگی میشه

مشکلش چیه ؟

من و همسرمم همینجوری زندگی میکردیم 

و فقط به خاطر اقامت ازدواجمونو رسمی کردیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دقیقا بله اینو میگن که میخوایم بریم خارج  ولی من باورم نمیشد که به خاطر خارج رفتن این همه سال ...

به هر حال هر کس به شیوه خودش زندگی‌ میکنه.

حتی خیلی دخترا رو میشناسم 

که میگن رسمی نمیکنیم اگه طرف اذیت کرد راحت بزارم برم.

اصلا بعضیا اینجوری دوست دارن.

ی نکته هم که هست:

اینجوری از دو طرف راحت میتونن برن،واسه همین هر دو حواسشون جمع تر هست.

و اینجوری اکثرا زندگی قشنگ تره.